[]

Casper Nirvana 4 Çekirdekli?

Neden ucuz bu casperlar?

şu www.casperstore.net

paylaşımsızmı birde bu? hiç bişey anlamıyorum bilgisayardan ama en iyisi 2.80 işlemci hızı oluyormuş toplamda sanırım .. bu bilgisayaın kötü bir özelliği varmı varsa nesi kötü?

sims 3 oynicam tüm ek paketlerini yuklicem vurcam kırbacı adam gibi çalışsın! max 2.500tlye(12 taksit) çıkabilicekmiş peder.. 2 sene sonra sims 4 çıkınca onuda kaldırsın 2senede bi bilgisayar almamak istiyorum..

 
1.6 işlemci ama nasıl oluyor 2.8 çalışıyor onu anlamadım. ama ddr3 destekliyorsa yeni seri bir işlemcidir.

Yine de fiyat baya uygun geldi. Belli ki işlemcide bir nane var.
  • ataturkiye  (04.01.10 18:15:54) 
turbosu mu ne varmış.. aslında 1.6 ama 2.8 e kadar çıkıyor sanırım bir eleştiride oyun oynanabilirliği var yazmış.. daha yeni çıkmış sanırım piyasaya.. ekran kartı kötümü bunun?


  • eja  (04.01.10 18:29:35) 
O detayı daha çok araştırmak lazım. Ekran kartı süper sayılmasa da iyi.

Bir de klavye filan nasıl, normalde acer klavyeler çok berbat da, bir de bunun klavyesi, kasası filan kontrol et bi.
  • ataturkiye  (04.01.10 18:37:27) 
klavyesini geçtim alırım bi kalvye dert değil.. ama ekran kartı iyi derken yani sims3 kasarmı :( sims 3 bazlı konuşun ne bilim bi need for speed olur gta bile oynayasım var.. açılırken bi saattemi dolar oynarken kasarmı yaparmı bu ekran kartı böle? kasada neye dikkat etmek gerek?

tesekkurler bide
  • eja  (04.01.10 18:46:00 ~ 18:46:25) 
Kasacağını sanmıyorum. Özellikler ebesininkine vurmuş :)

Ayrıca teşekkür yok, tik var :)
  • ataturkiye  (04.01.10 18:54:37) 
anam casper mı? uzak durun gomşulaaaaaaaaa

bir casper aldım bütün hayatım değişti lan. sayelerinden donanım uzmanı oldum. bilgisayarın b sinden anlamazdım halbuki. bilgisayarlar default olarak arızalı geliyor, işçilik çok özensiz, yan sanayi ürünlerini kakalıyorlar daha birsürü yazarım. şikayetvar.com dan okuyabilirsiniz. fazla uzağa gitmeye de gerek yok; sözlükte kısa bir arama yapmak yeterli.

kısa ve öz: alma aldırma!
  • beni boyle sev seveceksen  (04.01.10 20:11:18 ~ 20:11:55) 
hp içinde aynısı deniliyor ama 2 senedir sorunsuz kullanıyorum.. modelden hatta üründen ürüne değişiyor bahsettiğin şey... yinede şikayet var ı okumam gerek ama pek kötü diyen yok bu modele sanırım bi ekran kartı düşük


  • eja  (04.01.10 21:04:22) 
@ataturkiye; o olaya turbo boost denıyor. var oyle bisi. speedstep ın gelismis versıyornu. p4 lerde vardı sanırım p3 lerde de olması lazım. mmx lerde olaiblir sadece.


  • bryan fury  (04.01.10 22:03:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.