[]

WhatsApp sorusu

Merhaba. WhatsApp'ta mesaj geldiğinde karşı taraf okuduğumu bilmesin istiyorum. Bunun için de mobil veriyi kapatıp uçuş modunda okuyorum. Ama sonradan interneti açtığımda WhatsApp'a girmesem bile karşı tarafa mavi tik gidiyor, son görülme tarihim de değişiyor. Sizde de öyle mi?




 
Yahu okundu bilgisini kapat, hatta son görülmeyi de kapat.

Sadece okundu bilgisini kapatırsan mavi tık olayı kalkıyor işte.
  • MaNOfTheYear  (22.03.17 00:21:16) 
Aynen son görülmeyi kapa bitsin gitsin ne uğraşıon


  • all girls dream  (22.03.17 00:22:34) 
Ya onu ben de biliyorum zaten. Ben o şekilde yapmak istiyorum ama sonuç istediğim gibi olmuyor. Diğerlerinde sorun yok gibi ama bende oluyor. Bunu soruyorum.


  • m e b  (22.03.17 00:25:53) 
@gunesibekleyen: ben de denedim defalarca ama bende ikisi de değişiyor. İnternetimi açtığım an son görülme tarihim zaman eski olsa da mavi tike dönüşüyor kesin olarak.


  • m e b  (22.03.17 00:48:54) 
Ben de arkadaşlarla denedim, mavi tik de çıkmıyor, son görülme saati de değişmiyor. Hatta arkadaşta sizde olduğu gibi oluyormuş, onun üzerine denemiştik, bende tam tersi.


  • bi mekan  (22.03.17 01:01:04) 
adam deli.


  • e haliyle  (22.03.17 01:04:50) 
@bimekan: WhatsApp adam mı seçiyor, anlamıyorum :)


@bonisnocet: Android kullanıyorum. Bildirim ekranından okuyabiliyorum kısaysa. Ama bazen birden fazla kişiden mesaj geldiğinde tamamı okunmuyor doğal olarak.
  • m e b  (22.03.17 01:16:33) 
Bir stalk uğruna nelere katlanıyorsunuz he.

Bence wifi ile beraber telefonu kapatıp üç dakika bekle öyle aç mobil veriyi. O zaman kesin mavi tik gitmez. Yine de kontrol ettirmek amaçlı kankalarına haber sal. Seni teyit etsinler.
  • ruhen hastayim ben  (22.03.17 01:23:14) 
@ruhen hastayim ben: gelen mesajı gizli okumak mı stalk yapmak? :)

Onu da denemiştim ama sonuç aynıydı.
  • m e b  (22.03.17 01:35:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.