[]

ekmek yapma makinelerini kullananlar var mi?

selam,

alip genelde kenara mi atiliyorlar? sandvic yapilabilecek ekmek cikar mi bi de bunlardan?


 
Benim arkadaşım kullanıyordu, bayağı karemsi büyük bir ekmek çıkyor. İçine ceviz vs ne isterse atıyorlar.


  • neferkitty  (21.03.17 23:55:36) 
Bizim vardı, yapması çok uzun sürüyor diye teyzeme verdik. İki saat falan sürüyordu hazır olması. Sandviç gibi değil de kavunun dikdörtgen halini düşün. Öyle çıkıyor makineden. Onu sandviç haline getirmek zor.


  • dissendium  (21.03.17 23:55:52) 
Sandvic cikmiyor. Ben yilda 2 3 kez anca kullaniyorum.


  • rusyalı kozmonot  (22.03.17 00:06:02) 
Biz de aldık zamanında, uğraşılmıyor bir süre sonra. Yer de kapladığı için sattık. Bence iyi düşünün.


  • soft  (22.03.17 00:37:55) 
3-4 sene önce valideye almıştım. 1 kere kullanıp kaldırmıştı. 1 ay önce tekrar çıkardım ve sürekli olarak kullanmaya başladık. hatta şöyle söyleyeyim ; makinenin karıştırıcı motoru bozuldu(kayış kopmuş) ama malzemeleri karıştırıp atıyorum,kendi pişiriyor.aldığım sene fiyatı 80-90 tl bişeydi, şuan en ucuzu 300(yuH). o parayı vermek yerine hamuru yoğurup fırında da pişirebilirsiniz.


  • MtKrt  (22.03.17 00:44:51) 
Unu tart, suyu ölç, kaşıklar ölçü kapları teraziler.. çok tantanalı iş olunca bi kenara atıldı çoğu.

Sandviç için uygun ekmek yapılıyor tabii. Koyduğun malzemeye göre ekmek oluyor, ister pofidik yap ister ev ekmeği gibi daha kıvamlı yap. Ekşi maya ekmek bile yapılabilir istenirse.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (22.03.17 00:44:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.