[]

Trump'in seyahat yasagi neden bu kez Turkiye'yi de kapsadi?

Cep telefonu disinda elektronik artik alinmayacak. Eskiden yurt disina ciktigimda Turkiye daha cok Avrupa'da mi Orta Dogu'da mi diye sorular gelirdi, simdi Turkiye tamamen Orta Dogu ulkesi sayiliyor sanirim insanlarin zihninde. Insanlar ne kadar elestirirse elestirsin 90'larin Turkiye'si olarak bile kalsaydik ABD boyle bir yasak getirmezdi.




 
ingiltere'de aynı yasağı uygulayacakmış.


  • sutlu nescafe  (21.03.17 21:03:48) 
ülkem olsa adıyamanlı falan almazdım ben de. iyi yapıyorlar


  • glamdr1ng  (21.03.17 21:06:54) 
1- havaalanında yer hizmetleri görevlileri tarafından linç yapılan bir ülkeye ben olsam güvenmem konuyla ilgisi yok ama söylemek istedim.

2- Türkiye islamist terroristlerin geçiş barınma ve üreme yeri ayrıca kontrolsüz gelen sığınmacılar ve onlara geçmiş sorgulaması yapilacak bir mercii olmadan vatandaşlık verilmesi bence bütün TC vatandaşlarını zan altında bırakıyor.

3- ABD'nin ardından İngiltere de benzer bir kisitlamayi getirmiş elektronik cihazlara belli ki istihbarat var. Zaten kontrolü oldukça zor adamlar önlem almış biz de bu saatten sonra hep dünyanın o kısmıyla birlikteyiz artık.

4- Trump bizi sevmedi çirkiniz :/
  • Ufuk  (21.03.17 21:08:52) 
bence doğru soru daha önce niye uygulanmadı olmalı(trump'ın çok tartışılan önceki kararı). 90'lardan çok çok daha kötü durumdayız, hem islami terör açısından hem de özgürlükler vb. vb. gibi ölçütler açısından.


  • doxanikee  (21.03.17 21:12:23 ~ 21:12:48) 
Kuveytle anlaşma yapıldı, pakt tekrar konuşuluyor vs. Haberleri pek takip edemedim ama sanırım bu minvalde bişidir.
"ateşe baca lazım
kitaba hoca lazım
bana bi koca lazım
o da bu gece lazım" cılık oyunundan heyezanlı bi perde daha.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (21.03.17 21:49:49 ~ 22:04:42) 
Teroristler elini kolunu sallaya sallaya geziyor memlekette cunku. Gayet normal.


  • rusyalı kozmonot  (21.03.17 22:57:29) 
havaalanında 36 kişi taranarak öldürüldü.
teröristlerin geçiş noktası +1
ayrıca istihbarat varmış.
  • cedex  (21.03.17 23:05:20) 
cunku turkiye cumhuriyeti devleti fiilen sona erdi.

millet hulyalarindan uyandiginda abd baska gezegene tasinmis olur.

lanet olsun 80'in amerikan tecavuzune de, 90'larin kapitalist isgallerine de, besledikleri kenelere de, bir seyden anlamayan universite kilikli meslek okulu mezunu yakasini agarticida beyazlatmaya calisan vasata da...

kendilerini de bizi de harcadilar.

biz de iste, maasimizla avunuyor, vergimizle beslemeye devam ediyoruz.

siz abd'de miydiniz?

hava nasil?
  • e haliyle  (21.03.17 23:12:19) 
3. havalimanını kıskanıyorlar.
tamam tamam linç etmeyin.

  • burya  (21.03.17 23:23:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.