[]

basit bir cümle

merhaba, ingilizce olarak "beni yarın şu saatte arayın" nasıl derim?

bir yabancı firma ile staj için yazışıyorum da bir zaman dilimi belirtmem gerekiyor fakat o ülke ile aramızda 2 saat farkı var. bunu nasıl belirtmeliyim? o ülkeye göre mi bana göre mi?

bir örnek verirseniz sevinirim.

 
call me tomorrow at bla bla bla.

ona göre belirt.
  • blue eyes white dragon  (21.03.17 19:52:36) 
başına bi lütfen ekle bari


  • elorelia  (21.03.17 20:10:40) 
Could you please call me at 2 p.m. your local time?

Yani onların yerel saatinde aramalarını istiyorsun, sana göre 16:00 oluyor. Tabii eğer onların saati 2 saat gerideyse.
  • himmet dayi  (21.03.17 20:15:01) 
local time demek bir türlü aklıma gelmedi şu basit cümleyi bile kuramadım yarın telefonda ne halt yiyeceğimi merak ediyorum. hepinize çok teşekkür ederim.


  • gunesibekleyen  (21.03.17 20:18:28) 
My local time is GMT+3.
I would be happy to talk to you tomorrow at X p.m/a.m in your local time
veya
It would be great if you could call me tomorrow at x pm in your local time.
  • puc  (21.03.17 20:32:18 ~ 20:36:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.