[]

duyuru ebeveynlerine bebek oyun halısı soruları

doğum için son 2 3 haftaya girdiğim şu dönemde tek eksiğim oyun halısı kaldı. hediye getiren getirdi daha da alan olmaz ben de alayım evde bulunsun diye araştırdım ama şöyle güzel oyuncaklı müzikli falan olanlar 200 lira civarı. zaten emekleyince yüzüne bakmayacak 2.el al dediler onu da araştırdım evet bu da güzelmiş dediğim içime sinen bir şey bulamadım pek. zaten hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynı şeyler ama mesela ışıklı sesli olması çok mu önemli onu bilemiyorum. yoksa sadece düz bi minderi ve üstüne oyuncak asma zımbırtısı olsa yeterli mi? zaten asılacak o sesli titreşimli çıngıraklardan hediye geldi 3 tane.

mesela şunu çok beğenmiştim ama satılmış. tutumluanne.com

şunun gibi tutumluanne.com ufak bir şey alıp hediye gelen çıngıraklarını da taksam işimi görür mü? ebat olarak küçük olduğu için dönmeye başladığında dar gelir 1 2 aydan fazla kullanamam diye düşünüyorum açıkçası ama kullanıp da memnun kalan varsa yorum alabilirim.

yoksa şu
tutumluanne.com

ya da şunun gibi
tutumluanne.com daha özellikli alanlarından alayım desem diğerine göre daha uzun süre kullanır mıyım?

daha başka kullanıp memnun kaldığınız modeller varsa fikir vermesi açısından çok yardımcı olur, önerilere açığım. tikler biraz gecikebilir fakat muhakkak gelecek. yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler, sevgiler :)

 
www.e-bebek.com
bizde bundan var oyuncaklarından çok memnunum. şimdi indirime de girmiş bence kaçırma :)
oyuncakları ödüllü bu oyun halısının. bir de doğduğu andan itibaren koy oyun halısına çok oyalanıyorlar. en az 5-6 ay kullanırsın.
  • sta  (21.03.17 19:27:15) 
Bence gereksiz. Bizimkisi bi iki kere anca oynadı.


  • shenergy  (21.03.17 19:32:02) 
kare olanlardan al, dikdörtgen olanlarda yuvarlanarak üzerine topluyor. bizim sıpa çok seviyordu. güzel bir icat...


  • babilbaligi  (21.03.17 20:46:24) 
Bizde şuna benzer bir şey vardı, seviyorlar epey duyumarket.com.tr


  • creepy  (21.03.17 20:52:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.