[]

iş hayatı hakkında

merhabalar. şimdi tecrübelerinizi almak istedim. 7-8 aydır çalışıyorum, planlamada yani idari kısımdayım ama yanımda böyle eğitimli kafa dengi insanlar yok daha doğrusu aynı odada olduğum 2 kişi böyle değiller, 3 kişiyiz, ikisi de kadın, yani kadın olmaları sorun değil tabi de, demek istediğim dedikoducu kadının master yapmış ikilisi bunlar. şimdi bunlar kanka tabi, birisi 22 yıllık birisi 7 yıllık çalışan.

aslında olay şu, mesela akıllarınca beni hafife alıyorlar genel manada, beni bazı konularda yaptıkları sohbetlerde kandırdıklarını aklıma girdiklerini sanıyorlar, eksiklik bir şey gördüğümde yapmak istediğimde küçümsüyor gibiler, bunlara böyle bir şey söylemeye yaptırmaya çekinirsin, tam cazgır tipler, hadi birisiyle iş olarak çok bağım yok da diğerine.. böyle arkamdan konuşuyor gibiler. yiyecek bir şey getirseler bile aralarında yiyorlar:)hadi onu geçtim en komiği benim aldığım kuru pastayı arada bir çıkartıp kendileri yiyip çekmeceye geri koyuyorlar. :) al ye demek yok :D tamam dedikodu vs biz de yapıyoruz ama bunlarınki bildiğin güne gelmiş kadın muhabbetleri.
benim bu içlerinden birinin işini de öğrenmem lazım bu arada. patron vs bunların ne mal olduklarını daha doğrusu bu huylarını biliyorlar. tam köylü kurnazı bunlar, zeki sanıyorlar kendilerini ama ben de onlara en büyük silahımı yani safa yatmayı kullanıyorum.

bu sanki iş hayatında sık karşılaşabilecek şeylerden biri gibi tabi.. bu konulardaki önerileriniz ne olur bana? sorum biraz genel oldu ama bilerek öyle dedim cevaplamak isteyen varsa diye.

sağolun.

 
Klasik bir kaşar çalışan çomez çalışan durumu. Muhtemelen senin onların işini öğrenip onları pasifize edeceğini düşünuyorlar. Iki yol var ya takiyye yapıp ablalarım benim deyip alabildigini alacaksın ya da eģer kendin öģrenebileceģin şeylerse sabah akşam kasıp işi ögrenecek kimseye eyvallah etmeyeceksin.


  • delicevat  (21.03.17 18:41:08) 
ikisine de aynı mesafede ol ve sadece işini yapmaya odaklan. büyük silahını kullanmaya devam. bu süreçte çok açık verecekler, ki vermişler hatta anladığım kadarıyla, ama patron vs bunları böyle kabul etmiş. şu an işine yarayacak açıklar değil bunlar.

çok ve de boş konuşan insanlar çok hata yaparlar. çünkü 22 ve 7 yıllık bir istikrarın(!) kibrine sahipler. ileride fena hatalar yapıp açıklar verecekler. bunların birbirleriyle olan arası da açılabilir. her şeye hazırlıklı ol. herkesle iyi ol, ama kimseye de eyvallah deme. işinde yüksel.
  • Improbable  (21.03.17 19:27:34) 
köylü kurnazına karşı en etkili formül safa yatmaktır :) doğru yoldasın. iş hayatındaki kadınlar manyaktır. acımasız ve ruhsuz olurlar. seni kovdururlar giderken arkandan cidden ağlarlar. 8 yıldır 4 farklı yerde çalıştım daha 1 tane normal kadına rastlayamadım. hep bir dedikodu çekememe vs. manyaklıklar. safı oyna zamanı gelince sik belalarını. kadınlara acırsan acınacak hale düşersin.


  • xu  (21.03.17 20:43:35 ~ 20:43:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.