[]

Kalıcı dövmeden önce geçici dövme yaptırmak

Yaptırmak istediğim bir dövme var ama nasıl duracağını tam kestiremediğim için önce dövmenin geçicisini yaptırıp içime sinip sinmeyeceğini görmek istiyorum. Beklediğim gibi durursa da kalıcısını yaptırırım dedim.

Şöyle bir soru,

Geçici dövmeler direk şablonlar üzerinden mi yapılıyor. Yoksa mesela istediğim çizimi geçici dövme olarak dövmeciye yaptırabilir miyim?

Ve tabi kalıcıdan önce geçici dövme konusunda ne dersiniz, mantıklı mı?

 
gayet mantikli.


  • baldur2  (21.03.17 14:08:06) 
Geçici dövme denen şey kınaymış zaten ya biz cahildik biraz bu konuda sormuştuk, bizi yönlendirdi arkadaş sağolsun.
Her yer yapmıyor bir de o istediğiniz gibi düzgün geçici dövme olayını.
Kalıp halinde olup yapanlar var da oturuğ gerçeği gibi uğraşıp didinen zor bulursunuz.

Bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası zaten emin olmadığınız bir şeyse dövme yaptırmaya gerek yok.
Eminseniz de sıkılmazsınız.

Sıkılma ihtimaliniz varsa ne zaman olacağını bilemezsiniz ki 1 yıl geçici kullanıp 2. yıl gerçeğe döndürdünüz diyelim e sonra sıkılmayacağınızın yine garantisi yok.

İçinize sinen bir şeyse gidip yaptırın kalıcı olarak derim ben.
  • mutekebbir  (21.03.17 14:10:03) 
transfer kağıdıyla yapınca mor renkle de olsa uzun süre duruyor. daha sonra onun üzerinden belki kalemle geçilebilir.


  • safepassage  (21.03.17 14:28:31) 
Geçici dövme alerji yapabilir, hele ki dövme yaptıracağın bölgeye yapılırsa ve alerjin varsa o bölgeyi berbat edersin.

Geçici dövmede gölge vs ile kimse uğraşmaz, renk zaten tek (renkli yapanları gördüm nette ama yaygın mıdır bilmiyorum)

Dövmeci zaten boyunu ayarlar, ana hatlarını aydınger kağıdına çizip vücuduna aktarır. Beğenmesen, sağa sola alır, ebatlarını tekrar ayarlar.
  • kimlanbu  (21.03.17 15:06:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.