[]

Hatun meselesi,instagram ayarı

*Daha önceki duyurularımdan hatırlayanlar olur belki. Benim aşık olduğum( öyle böyle değil) kişi şu an başka biriyle. Benle ciddi ciddi konuşurken gitti ona. Olduğu kişi ise İmam hatip mezunu bir adam. Kendini zengin göstermeye çalışmış sosyal medyada hep,o da yok biraz araştırdım.Beyinsizin teki diyebilirim.

*Neyse bu sinsi yavşağın nesine vuruldu bilmiyorum, şu an takip etmiyorum naptıklarını, herkesi engelledim, sevdiğim kişinin tüm ailesi de dahil. Çünkü daha tanışalı iki ay olmasına rağmen annesinde ekli gördüm adamı, asfalyalar o zaman attı bende iyice. Normalde bizim hatunun pek alakası yoktur, modern , işinde gücünde, yurtdışı hayalleri kuran bir insandı. En azından bana böyle söylüyordu.

* İşin özü ben bu kadının nabza göre şerbet veren, beni de yıllarca öyle avutan bi kaltak olduğunu düşünüyorum. Ciddi soğudum gerçekten. Benle cool hayaller kurarken heralde ona da en büyük hayalim Mekkeye gitmek filan diyordur. Yemin ediyorum, doktor,mimar vb biriyle olsa içim yanmıcaktı bu kadar, kabullencektim olayı daha iyi.

*Gelelim soruma. Şimdi bu yelloz insan benim instagramdaki hikayelerimi ciddi şekilde takip ediyor. Sanırım gördüğümü farketmiyor. Hikaye paylaşıyorum, takipleşmemize rağmen, ilk bakan o. Ordan engellemedim çünkü profilimde gezinmesi iyi oluyor, bu süreçte gezmeyi tozmayı çok arttırdım. Beraber hayalimiz olan yerlere de gitmeye başladım.Yollara vurdum kendimi yani anlıcagınız. Benim isteğim ona instagramda yazılı bir şekilde isim vermeden bir şey paylaşmak''Bazı insanlar pecelerinin altından hikayelerimi takip etmek yerine ,namazlarını aksatmasalar iyi olur'' tarzında bişi. Sizce ne yazabilirim böyle iyice sinirlensin? Bir kaç cümle tavsiyesi olur, başka bişi olur.

 
Çok ezik bi hareket bence. Sal gitsin.


  • roket adam  (21.03.17 00:12:21) 
@roket adam

Salmak kolay değil, yapmam lazım bu tarz bişi.:)
  • basubadelmevt  (21.03.17 00:12:57) 
Vereceğin en iyi cevap krallar gibi yaşamak dostum. Sal.


  • roket adam  (21.03.17 00:17:29) 
Bir kere hikayene baktığında senin görebildiğini biliyor.

Senin iyi yaşaman, gezmen tozman rahatsız edecekse daha fazla eder. Öyle atarlı mesajlı bir şey yazdığın anda sıfırlarsın hepsini.
  • jazzabel  (21.03.17 00:19:58) 
bi teker kaşar fotosu koy, eski sevgilime benzettim pardon yaz asdfasfdasasfd


  • cekilmis gayfe  (21.03.17 00:22:47) 
sinirlenmez ki buna, hosuna bile gider bir süre sonra. sindirememiş ve acı çekiyorsun belli olur.

bak sana bayan olarak onu en uyuz edecek şeyi söyleyeyim, aşırı güzel taş bir kadınla çok samimi bir poz çektir tatilimsi bir yerde ve 'bu kadınsa önceki ilişkilerimdekiler neydi.d yaz ya da şimdiye kadarki sevgililerimi sabun yapıp bu kıza hediye etmek istiyorum yaz tamm bir o ç olursun diger gorenlere ama emın ol kız uyuz olur ve bır tek ona gıtmıyor laf dolayısıyla dırek ustune de alınmaz
  • hopp  (21.03.17 00:27:50 ~ 00:29:02) 
Bence de zklememek güzel cevaptır. Onun bir şey yazmasını bekle. O zaman uygun bir cevap yazarsın, karşılık şeklinde. Şu anda yazmak ergen triplerine girerek kıza karşı gardının düşmesini sağlar. Takip ediyorsa çocukla arası bozulduğunda sana yazacaktır. O zaman alırsın intikamını


  • filipis  (21.03.17 00:30:05) 
Düşüncelerin hala çok sağlıklı değil bence. Biraz daha zaman geçsin bakalım.
@hopp şöyle mi youtu.be :))

  • Playground Love  (21.03.17 00:33:05) 
@playground love
ahaha aynen

bir kadının en zoruna giden olay
  • hopp  (21.03.17 00:38:32) 
hiç gerek yok. yapman gereken şey o defteri kapatmak ve yeni bir sayfa açmak. annen seni o kızın peşinde ömür tüketesin diye doğurmadı. belki seni hak eden bir yerlerde bir sevdiğin vardır onu ara.

kadınları ben bu konuda yargılamam. nasıl ki biz en güzeline tavız onlarda en iyi gördüklerine kayıyor. evlenmeye kadar bu iş böyle. tanıştım arkadaş oldum diye ayrılamam diyemezsin.evliyken bile verdiği söz tutulmamışsa taraflar boşanır biter. zaman değerli. boşuna bu işlerle uğraşma.
  • yuncom  (21.03.17 00:41:56) 
Öyle bir şey yaptığın an kaybeden taraf olacaksın. Muhtemelen o da istediğini elde etmiş olacak ve seni takip etmeyi bırakacak. Tabi yine de sen bilirsin. Belli ki kafayı çok takmışsın. Paylaş belki rahatlarsın.


  • catch the arrow  (21.03.17 04:29:39) 
işine gücüne bak
ne ayarı, ayar ne?

reddedilmişsin o kadar
hiçbir dünyanın sonu değil bu
  • superb  (21.03.17 09:48:03) 
Gerçekten kendini küçültürsün. Kendin için bunu yapma.


  • dessy  (21.03.17 10:25:17) 
Aşırı ezik bir hareket. İnstagram hikayene güzel kı koysan daha çok koyar ona. Ayrıca sevgili olmuş hala seni takip ediyor, demek ki bir şeyler olmamış o ilişkide. Kendi cezasını kendi vermiş, salla gitsin.
Bir de geçmiş olsun düşünsene aynısı senin başına gelebilirdi. Senle çıkıp milleti instagramdan kovalayabilridi,

  • fasulyek  (21.03.17 11:16:24) 
öyle bi şey paylaşırsan kız seni birakmakla ne kadar dogru bi hareket yaptigini teyit etmis olur :)


  • phalanx claude  (22.03.17 01:44:24) 
Yapma


  • acckr  (22.03.17 02:45:20) 
ingilizce bildiğinizi düşünerek:

s-media-cache-ak0.pinimg.com
  • tabudeviren  (03.04.17 15:44:28) 
hopp +1

yazdığın mesaj iyi ki bırakmışım hissi uyandırıyor ama güzel kızla resim paylaşma kıskandırır.
  • yue  (03.04.17 16:13:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.