[]

KPSS Girmeli Miyim Sizce?

İletişim fakültesi gazetecilik çıkışlıyım. Şu an devam eden kpss kayıtları var malumunuz. Kaydolma diyor pek çok arkadaş, çünkü sadece TRT'de işe girebilirmişim ve kontenjan açmıyorlarmış açtıkları zaman da başka kriterler devreye giriyor (?) dediler. Ben zaten TRT'de çalışmak istemiyorum, farklı bir alanda örneğin bankacılıkta işe girmem mümkün mü bu sınava girerek, yoksa senin bölümün sadece iletişim TRT dışında şansın yok mu diyorsunuz? Bir yol gösterin bana arkadaşlar.




 
Bankalar kamu kurumu değil. KPSS ile adından da anlaşılabileceği gibi sadece kamu personeli olabilirsiniz. Her bankanın kendi personel alım sınavı oluyor genelde. Yazarlık kabiliyetiniz varsa dergilerde de çalışabilirsiniz. Radyolarda bile çalışma şansınız var teorik olarak.


  • dissendium  (20.03.17 22:07:59) 
Farklı alan var ama bunlar çok az kişi alıyor. Bir öğretmen arkadasım girmişti. Öğretmenlik dışında herkesin girebildiği kısma çok az kontenjan ayırıyorlar. Arkadaşımın dediğine göre 85 üstü puan gerekiyordu.


  • patatesli yumurta  (20.03.17 22:08:19) 
4001 kadroları var. herkesin başvurabildiği. başvurun. bankalr da kamu gibi kpsss istiyor.


  • 4seneayniyerdeduramam  (20.03.17 22:35:01) 
4001 bu sene için değil, çift yıllar için geçerli.


  • blue eyes white dragon  (20.03.17 22:42:19) 
4001'den memur olursun. ya da 95+ kpss, 95+ dil puanlarınla bakan torpili bularak bygem, rtük gibi yerlere başvurabilirsin.


  • snowman  (21.03.17 12:58:40 ~ 12:58:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.