[]

Şu kalbimden bişi anladıysam.. Kardiyologlar, taşikardisi olanlar..

Ya yıllardır taşikardi taşikardi artık çıkarıp atıcam ya
Yıllarca dideral kullandım, artık onu da bıraktım
En son bugün doktora gittim ki bu doktor medicana internationalın iyi hocalarından

Ekg, eko ve efor testi yapıldı.
Ekg: 94
Ekoda hiç bir yapısal bozukluğuia rastlanmadı.
Ama efor testinde kalbim hemen maks hızına ulaştı.
Eforu yaptığımz hemşireye başka bir hemşire hastanın ne kadarı var diye sordu, be genç hasta koşar yürür 10 dak daha dedi, gel gelelim ki tempılu yürüyüşün bir tık üstünde hızda koşarken zaten kalbim maksa erişti. Toplasanız hemşire o lagı dedikten itibaren 4 dakika daha durmuşumdur bantta.

Artık cidden psikolojim bozuldı, 70 yaşında dedeler gibi hissediyorum.
Spor yapmak istiyorum, ağırlık çalışmak istiyorum, doktorun dediği: sen o kadar ağır spor yapma, tempolu yürü düzenli düşer nabzın, harbiden bu nedir ya? Yaşıtlarım dağcılık fqlan yapıyorlar, bisiklet sürerken 120 nabızları, su içmeye kalksam 120 130a çıkıyor benim arsız kalbim.

Doktordan da bi nane anlamadım zaten, abuk subuk hiç bilgi vermiyo, sen böylesin diyip geçti... Kiminin 60 atar senşn böyle atıyor diyo bana, lan biyolojik bi açıklaması yok mu, şaka mı?
Adam gibi gidip kardiyomu, bisikletimi, ağırlık çalışmamı yapmak istiyorum, çünkü vücut tipim de abidik gubidik:)
Ya nedir bu ya?
Halleden biri var mı?

 
13 yaşımdan beri kalp pilliyim, ve 10 yaşından beri aynı doktora gidiyorum. ilk defa bu sene spor yapabilirsin dedi, kalbin 140'ın üstüne çıkmasın yeter dedi


  • try again fail again fail better  (20.03.17 20:22:16) 
anksiyeten var mı? holter takıldı mı?
bak simdi bazı insanların yapısal cok atar, ama bunun kabul edilebiliri 85-95 arası bildigim kadarıyla. ki bu bile uzun vadede yorar kalbi. eger cook hareketsiz biriysen de cabuk hızlanır kalbin. fakat bu bırakılacak bir mevzu degil.

  • art vandaley  (21.03.17 21:22:04) 
anksiyete bazı durumlarda mevcut evet,
holter önceden takılmştı bir sorun bulunmadı,
yeni gittiğim doktor gerek bile duymadı holtere,

efor sırasında fazlaca artan bir nabzım var; doktor bu artan nabız esnasında ekg'de şu q-t aralıkları falan herhalde kastı herhangi bir bozulma olmadğını söyledi.

günde 10 km tempolu yürü düzenli, 6 ay-1 yıl sonra gel tekrar ölçtür dedi; ama ilginç açıkçası.
dinlenme modunda 85-95 arası değişiyor; fakat ufak eforda zıplıyor fazlaca.

sporcu geçmişim yok; hani küçüklükte çok hareketsizdim ; ama son 6 yıldır da tersine hareketli bir hayatım var, sürekli yürürüm en kötü.
  • body electric  (22.03.17 00:11:12) 
Kaç kilosunuz ?


  • bekliyoruzbakalim  (27.03.17 21:20:30 ~ 21:21:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.