[]

yuzmeli, kosmali kilo verme sorusu

Merhabalar:

32 yasinda duzensiz spor gecmisi olan bir kadinim. Son 1,5 senedir homeoffice ve tembellik destekli 15 kilo aldim, Bugun spora basladim. Kondisyon yerlerde malum. 40 dk. 3(yurume)+2(kosma) dakikalik bir sistemle kosu bandinda kaldiktan sonra 20-25 dk civari da sirtustu sakin sakin yuzdum ( 400 m) simdi planim 5 gun yuzme + 3 gun kosu seklinde kendimi biraz sakin zorlayarak'kademeli olarak hiz ve sure arttirarak kondisyonumu iyilestirmek. Ancak asil amacim tabi ki kilo vermek oldugundan, bir de o agirlik antrenmanlarinda olumune bunaldigimdan boyle bir sistemin bana 2-3 aylik vadede getirisi olur mu? Hani sunu da soyle yapsan daha iyi olur diyebileceginiz biseyler.

Tesekkur ederim simdiden

Not: Beslenmeye dikkat ediyorum

 
Şunu da şöyle yapsan kısmında tek eksik ağırlık çalışması maalesef. Ağırlık antrenmanını 15 dakikalık istasyon çalışması şeklinde kısaltabilirsin.


  • arnold schwarzeneger  (20.03.17 13:52:23) 
her gün kardiyo iyi gelmeyebilir. google'dan aratıp maratoncuların vücutlarına bakın. aradığınız öyle bir kondüsyon mu?

onun dışında beslenme çok önemli. özellikle fit kalmak için ve güçsüz düşmemek için.
  • idexo  (20.03.17 14:17:56) 
kondisyondan kastim aslinda merdiven cikinca dilim disarda kalmasin, rahat hareket edeyim gibi bisey. cok aciklayamamisim onu. aslinda saglikli ve fit olmak istiyorum. yuzmek de iyi geliyor. hem fiziksel hem mental olarak. o yuzden 5 gune cikardim onu. zaten dedigim gibi genis genis sakin sakin yuzuyorum. ondan cok vazgecmek istemiyorum acikcasi. onun disinda 3 gunu de kardio ve kisa bir agirlik antrenmani ile tamamlamayi dusunuyorum. hangi acidan iyi gelmeyebilir?


  • selci  (20.03.17 14:30:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.