[]

İş ve İş Değişimi?

Halihazırda çalışmakta olduğunuz iş yerinden çıkmayı düşünüyor iş bakıyorsunuz fakat ülkenin hali malum pek dönüş yok.
Şu an çalıştığınız yerde insanlarla ilişkiniz iyi lakin, işi bilmiyorlar, bilmedikleri için işleyişi anlayamıyor ve sürekli olmayacak şeyleri isteyip bunaltıyorlar.
Maaş yaptığınız iş için ortalama ama size pek yetmiyor.

İşi bilen ve işin başında duracağını, her şeyin sizin sırtınıza yük olmayacağını söyleyen, maaş konusunda şu an aldığınızdan biraz daha fazla ve izin günü olarak da hangi gün isterseniz o gün olur diyen birinden teklif alıyorsunuz.

Ne yapardınız?

Şu an çalışılan iş; Maaş düşük, patron çok zor biri ama iyi bir insan, izin günü mutlaka hafta içi olması gerekiyor ve bu beni biraz sıkıntıya sokabiliyor dönem dönem. Maaş bir gün bile aksamaz ya elden ya hesaba tam maaş günü yatar.
Şehrin varoş denebilecek bir semtinde. Geliş tek vesait (raylı sistem).

Gelen teklif; Maaş %35 daha fazla, izin günü hafta sonu, daha az stres.,
Yeni insanlar, yeni ortama alışma vs. gibi sıkıntılar.
Şehrin biraz daha iyi bir semtinde, büyük ihtimal iki vesait ama raylı sistemle ulaşımı kolay.

Artıları ve eksileri yazdım düşündüğüm tek şey; %35, bilmediğin bir ortama girip yeni insanlara alışmak için değer mi?


Teşekkürler.

 
deger, baska turlu maas iyilestirmesi gormeniz zor olur, yillik yapilan zamla devam edersiniz. ayrica boyle boyle daha iyi sartlarda calisacaksiniz, eger yenilikten korkarsaniz bir sure sonra kendinizi gelistiremez, yerinizde sayar, devlet memuru kafasinda korka korka calismaya baslarsiniz.


  • kassiopeia  (20.03.17 12:12:37) 
Şu an aşağı yukarı aynı şartlarda bir yerde çalışıyorum, eğer benim karşıma bu şekilde bir teklif çıksa düşünmez kabul ederdim. Ayrıca bilmediğin bir ortam ve yeni insanlarla tanışmak olumlu bir katkı da sağlayabilir.


  • shaqkin  (20.03.17 12:21:42) 
pek kaybın yok gibi, değiştir bence.
uzun uzun değerlendirmek yerine her şeyi en net gören sensin.
mutlaka bir şeyler kafanda belirginleşmiştir.
o doğrultuda hareket et.
  • seyduna6687  (20.03.17 12:23:33) 
Eğer yeni şirketin maaşı ödeme konusunda sıkıntı yaşamayacağını düşünüyorsan hemen değiştir. Önemli olan yaptığın işin anlaşılması, takdir edilmesi ve seni geliştirmesi. Sadece %35'lik kısımda değilim yani...


  • SiyamkedisiZorro  (20.03.17 13:09:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.