[]

ABD Araç Kiralama ve Ekstra Masraflar

Yaz için 2 haftalık bir ABD gezisi tertip etmek istiyorum. Havaalanında araç kiralayıp seyahat boyunca gideceğim her yere ulaşımı araç sayesinde sağlamayı düşünüyorum. Şimdi gideceğim yerler arası ücretli geçişler, köprüler vs olacağından merak ediyorum, acaba bu geçişler için ekstra bir ödeme yapmalı mıyım? Bi de internetten aldığım fiyatlar içerisine sigorta dahil midir?
Teşekkürler şimdiden



 
Büyük bir ihtimalle paralı yol ve köprü geçişlerinde kullanabileceğiniz ödeme sistemi araçta olacaktır. Ben NY'de kiraladığım araçta E-ZPass vardı. Hem nakit olarak hem de o ödeme sistemiyle ödeme yaptım yol ve köprülerde. E-ZPass'dan düşenleri de sonra kredi kartından tahsil ettiler. İnternetteki fiyatlarda basit bir sigorta oluyor ama kaza ve çalınmaya karşı ek sigortalar dahil değil.


  • heritage  (20.03.17 10:55:53 ~ 19.04.17 16:51:36) 
hangi şehirlerde gezeceğine bağlı değişiyor.
ez-pass doğu yakası için iyi bir tercih. batıda ben paralı yollara girmiyorum, ama los angeles-san francisco arası gideceksen oranın da bir pass'i var onu almak isteyebilirsin.
pass'e günlük 5 usd gibi bir fiyat ödüyorsun, geçiş ücreti de ayrıca kesiliyor.

internetten aldığın fiyatlarda sigorta olma durumu firmaya göre değişiyor. budget ise 35-40 usd per day sigorta da ekleyebilirsin kafada.
  • cedex  (20.03.17 11:13:11) 
ben sixt den orlando da araba kiralamıştım. miami key west tarafına gideceğimden o yollarda sunpass die bir şey gerekiyormuş, 30 dolar gibi bir ek ödeme yaptım arabaya onu da eklediler. yani siz araba kiralarken gideceğiniz yeri söyleyin onlar gerekşyorda ekliyorlar. birde 3 5 bakmayın full sigortalı alın aeabayı


  • oscar  (20.03.17 14:02:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.