[]

müstakbel kayınvalidemin hasta babası için ziyaret?

başlık çok saçma farkındayım. şimdi şöyle ki erkek arkadaşımın dedesi 2 sene önce mide kanseri olmuştu ve midesi alınmıştı, geçen hafta yapılan testlerle metastaz olduğu ve ciğere sıçradığı belirlendi. hem adamcağıza hem de erkek arkadaşımın annesine çok üzüldüm. kadın kim bilir ne çok üzüldü, üstelik kendisi de 2 kanser atlattı, yaşadıklarını tekrar tekrar yaşıyor olabilir. adam 80 yaşlarında çok genç değil ama işte "her ölüm erken" derler.

adamcağız için kemoterapi alırsa 1 sene, almazsa 6 ay demişler. ilişkim 4 senelik, kadınla da çok fazla görüşmüşlüğüm, konuşmuşluğum, evinde bulunup yemeğini yemişliğim var. kendi oğlundan ayırmaz beni gerçekten de seviyorum ama 1 haftadır elim telefona gitmedi. ne demeliyim nasıl konuşmalıyım hiç bilmiyorum. 6 ay ömrü kaldı denen bir insan için geçmiş olsun demek karşımdakini salak yerine koymak gibi olmuyor mu? her geçen gün de ayıp ettiğimi fazlasıyla hissediyorum.

aramak yerine gitmek daha samimi geliyor ama bu sefer de gidince şöyle bir şey olacak, bundan önce her gittiğimde ben kadınla konuşur ederim sonra erkek arkadaşımın odasına gider takılırız işte oyun mu oynancak, bi şeye mi çalışılcak vs. her neyse işte. şimdi ben gitsem salonda takılıp geçmiş olsun dileyip çıkacak mıyım? erkek arkadaşım bırakmayacak biliyorum, e kadına bb demek zaten olmaz. ben şimdi ne yapayım?

a) arayıp geçmiş olsun dileyeyim, yapılacak bir şey varsa - ben de koşarım diyeyim
b) aramak yerine gideyim sadece geçmiş olsun dileyeyim (çiçek falan almalı mı mesela aqqq?) ve çıkıp evime geleyim (erkek arkadaşımla konuşup derim belki öyle olmaz odaya gidip kadını bırakıp falan diye) (ya ama yazarken bile biliyorum kimse bana tşk ayça bb demicek)

bir de kadının işi gücü arasında ayak bağı olmak istemiyorum.

cidden sosyal özürlüyüm en küçük şeyleri bile çok büyütüp stres yapıyorum. nolur bir yol gösterin

 
yani her zamanki gibi gidip bi yarım saat kadınla oturup babasının durumunu filan sorup odaya geçebilirsin çok da yadırgancak bişey yok sanki. 1 haftadır aramak istediğini ama durumun ciddiyetinden onu meşgul etmek istemediğini falan söyleyebilirsin.
evde olduğun sürede metanetini korumayı ihmal etme tabi. yani seninkiyle içerde komik vidyo falan izleyip kahkahalar atayım demeyin

  • klar  (20.03.17 01:53:06) 
ben senin yerinde olsam erkek arkadasindan bagimsiz olarak arar, sabah kahvesine gider, yarim saat oturur kalkarim. bir insana ozel olarak gitmekle sevgilin icin gidip gecmis olsun diyip odaya cekilmek farkli seyler. onun icin gidip biraz muhabbet edip ayrilman daha guzel olur, gercekten onem verdigin icin gittigin belli olur.
giderken de cicek alirsin, tercihen saksi cicegi. hastasi olan insanlar da 7/24 hastalari hakkinda konusmuyorlar, olumun her turlusu erken evet ancak 80 yasinda bir insan icin yas evi gibi olmamistir orasi. gidersin, gecmis olsun dilersin, sonra zaten muhabbet acilir. ayrica boyle zamanlarda kafa dagitmalik muhabbetler daha iyi oluyor.

  • kassiopeia  (20.03.17 02:58:21) 
@kassiopeia aslında hiç düşünmedim bunu. sevgilim cumaları yok evde, bu cuma gideyim bari ben arayıp


  • dedi ayca  (20.03.17 03:40:06) 
B


  • elorelia  (20.03.17 09:20:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.