[]

Yüz için lazer?

Yüz için lazere giden var mı, hangi makineyi kullanıyorlar biliyor musunuz? dün bi yerle görüştüm de ütüleme lazer kullanıyorlarmış ve yüzü jiletliyorlarmış her işlemden önce bana aşırı saçma geldi, bilemiyorum. Normal mi bu? Teşekkürler.




 
Yüz için lazer epilasyon önerilmiyor. İğneli araştırman lazım. Kadınlar kulübünden bakabilirsin.


  • elorelia  (19.03.17 20:11:26) 
İğneli yaptırdım iz bırakıyor istemiyorum.


  • beni taniyan yok bu sehirde  (19.03.17 20:42:50) 
Iz bırakmasının sebebi yüksek dozda elektrik vermeleri. Düzgün ve isinin ehli bir yere giderseniz size uygun şekilde akım verilecektir. Acıyı hiç hissetmemeniz de normal değil, iz bırakacak derecede elektrik vermeleri de. Sonrasında güneşten korunmak, bölgeyi iyi nemlendirmek gerekiyor. Bu yüzden özellikle kış aylarında yaptırmak gerek. Yoksa iz kalma ihtimali daha yüksek.

Bunun dışında lazer yapılıyorsa vücudun neresine yapılırsa yapılsın jilet kullanılıyor. Başka türlü bir alım yapmak mümkün değil. Kıl köklerini görmeleri açısından. Bir de lazer yüz için önerilen bir şey degil. Tüyler kalinlasiyor, komple bitmiyor. Bir arkadaşımın dudak üstüne erkeklerde olduğu gibi tuylenme oluştu lazer yüzünden. Yaklaşık 2 sene iğneli epilasyon ile uğraştı bu sebepten.

Velhasıl ben sizin yerinizde olsam düzgün bir şekilde işini yapan iğneli epilasyon merkezlerini araştırırım.
  • fraise  (19.03.17 21:04:00 ~ 21:05:10) 
Acıyı hissetmiyorum demedim :( çok acıyo hem de dayanamıyorum. Ayrıca cok tüy var iğneliyle olmaz bence sadece dudak üstü iğneli yaptırdım öldüm favori kısımlarına da yaptırmak istiyorum şimdi ;( hiç çözüm yok mu ühü.


  • beni taniyan yok bu sehirde  (19.03.17 21:08:42) 
İşte fazla akım verdikleri için çok acıyor ve iz kalıyor. Az akım verilince bir şey hissetmezsiniz ve tüylerde eksilme olmaz. Tam ortası olmak zorunda. Bu yüzden başka bir yer bulmanız daha mantıklı iğneli epilasyon için.


  • fraise  (19.03.17 21:12:27) 
Yüze lazer epilasyon pek başarılı olmuyor. İğneli etkili ama vaadettikleri gibi değil. 4-5 yerde yaptırdım. Bazıları iz kaldı. En son güzel bir yer buldum ama çok pahalıya geliyordu. Dakikada 15 kök falan yakabiliyorlar maksimum. Fiyat şimdi 5 lira/dk olmuştur. Uzun süre devam ettim oraya. Aldıklarım bir daha çıkmaz dedi. Yine çıktılar. Neyse en azından az şimdi. Kaşlarım çok güzel olmuştu :(


  • Lim5  (19.03.17 22:23:46) 
ya aslında ben bitsin gayesinde değilim, mesela yaptırayım ve 1 ay cıkmasın istiyorum anlıyor musunuz :(


  • beni taniyan yok bu sehirde  (19.03.17 22:56:43) 
Ben lazere gittiğimde yüzüme yapmak istemediler. Uzun sürer, kesinliği yok, canın çok acır ve bir tanesinin kökünü yakarken çıkmamış olan kıl kökünü uyarabiliriz ve çevresinde de çıkabilir dediler. Küfretseler daha iyiydi herhalde.


  • jazzabel  (19.03.17 23:05:27) 
O zaman eve lumea alabilirsin. Çıktıkça yakarsın.


  • Lim5  (19.03.17 23:46:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.