[]

şahit yazılmaktan korkmak

bir yerde bir kavga olduğu zaman herkes kavgayı seyrediyor, polis gelince ise herkes çil yavrusu gibi kaçıştırıyor, kimse şahit olmak istemiyor. haklı bu yüzden haksız duruma bile düşebiliyor. insan gördüğü şeyi söylemekten neden korkar ki? bana dokunmayan yılan bin yaşasın dersek ya o yılan bizi de sokarsa?




 
Sokuyor da bir gün emin ol.


  • giovanne  (19.03.17 17:57:33) 
cezalar kendisini hakkiyla hissettirmedigi zaman korku başlar. suçlunun zaten yetersiz ceza alacagini bilen biri gelecek seferki kurbanin kendisi olacagini düşündugunden sahit olmaktan kaçınır. çünkü cezalar ibretlik degil.
adalet olmadiginda, güçlü olanin her zaman hakli oldugu fikri benimseniyor insanlar arasinda.
adalet aslinda, korkusuzluk demektir.
  • 1adam  (19.03.17 18:27:14) 
kardeş neden korkar ki sorusunun cevabını öğrenmek için en yakın adliyenin ağır ceza mahkemelerinin (asliye ceza da olur) önüne git sabah 8'de otur izle kendin anlarsın zaten.


  • ada meltemi  (19.03.17 18:27:52) 
çünkü türkiyede bok gib ibir adalet sistem ivar.

şahit olursan, karşısında şahit olduğun kişi yarın seni veya aileni öldürebilir veya başına bela olabilir.
hepsini geçtim, bir de çatır çatır mahkemelerde sürüklenip durursun şahit olarak.
  • tchuck  (19.03.17 19:11:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.