[]

bütün yeni inşaatlarda evet yazması

istanbulda son bir haftada yeni yeni bitmiş ya da devam eden bütün inşaatlarda dev evet afişleri mevcut. özellikle avrupa yakasında. bunu yapmazsanız yıkarız falan mı diyolar rant mı sağladılar ya da bir şekilde?

biri bunu sözlüğe de taşıyabilirse güzel olur.


 
Ranti filan oldugunu dusunmuyorum da eger devam eden bir insaatim olsaydi herkesten daha buyuk evet pankarti asardim.


  • allah yazdiysa bozsun  (19.03.17 03:47:21) 
niye?


  • öteki ben  (19.03.17 03:48:38) 
hepsi büldiğin aynı elden çıkma afişler tüm inşaat sektörü akp li mi?yoksa akpli olmazlarsa tutunamıyorlar da mı bu böyle


  • öteki ben  (19.03.17 03:49:58) 
şu an asanların gerekçesiyle aynı.
inşaat dediğin iş kolay değil, hele küçük çaplı müteahhitler için tam bir çile. 39019301293 tane yerden onay, imza vs. gerekiyor. adamın adı bir çıksa hayırcı diye, sittin sene çivi çakamaz. birisi başlatıyor işte, diğerleri de korkudan yapıyor. bizim burada henüz yok, ya da ben göremedim. ama duyulsun yayılır anında.

acımaları yok artık, her sektör için böyle. koca holdingler neler yazdı websitelerinde darbeden sonra. ülke bütünlüğünü gerçekten umursayacak halleri yok, aman yazalım başımız belaya girmesin düşüncesi. haklılar da.
  • liriamer  (19.03.17 03:51:20 ~ 03:51:59) 
Babam inşaat sektöründe hayırcı ve iş yok :) 10 işten 3ünü anca yapabiliyor onlarda da kendi gibiler denk gelirse genelde oluyor.


  • jazzabel  (19.03.17 03:59:12) 
inşaat sektörü ile akp birbirini besleyen iki şey. şu kısa belgeseli buraya bırakayım: vimeo.com

son dönemde konut vadelerinin 20 yıla çıkmasına dair bütün reklamlarda bir akp tandansı var.
sermaye haliyle yayıtımını koruma eğiliminde kendinin hamisi ve yaratıcısı olarak gördüğü akp'ye destek çıkması anlaşılır bir şey. bu muazzam rantın bölüşümü 'reis'in oluru olmadan olmaz.

(bkz: emlak balonu)
(bkz: 2017 ekonomik krizi)
  • Ufuk  (19.03.17 04:09:43) 
Niye sorusunu uzerime alarak cevap veriyorum. Gerci yukarida soylenmis ama neme lazim adim hayirciya ciksin istemezdim.


  • allah yazdiysa bozsun  (19.03.17 06:19:54) 
pendik'te de aynı şey dikkatimi çekiyor bir süredir. inşaatların yanında özel hastane binalarında ve e-5 kenarındaki büyük binalarda da boydan boya rte ya da binali yıldırım fotoğraflı evet afişleri asılı.


  • nrmnm  (19.03.17 09:53:12) 
Daha dün inşaat sektörüne damga vergisi istisnası getirildi.

Çıkar ilişkisi, en basit haliyle.
  • stewie  (19.03.17 11:48:14) 
taraf olmayan bertaraf olur diyen bir cumhurumuz var o yüzden.


  • Sir Anthony Hopkins  (19.03.17 12:24:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.