[]

Macbook icin office

Merhabalar,

Basliktaki konuyu nasil halledebiliriz? İlla torent'e mi bulaşmak lazım? Bi yol gosterin.

Teşekkürler.

 
Yoo illa torrent'e bulaşman gerekmez. Parasını verip alabilirsin.


  • himmet dayi  (18.03.17 19:15:58) 
Bazı üniversiteler, öğrenci e-posta adresleri ile Office uygulamalarının ücretsiz alınmasını sağlıyordu, birden fazla bilgisayara da kurmak mümkündü sanırım. Bu yol ile Macbook'a kuran da görmüştüm. Çevrenizde üniversite öğrencisi olan varsa bir soruşturun isterseniz, ücretsiz olarak da böyle edinmeniz mümkün.


  • tel tokasini duzelten samuray  (18.03.17 19:23:34) 
ücretsiz office için öğrenci bulmak +1 ben de bu şekilde edindim macbook için.


  • theseachange  (18.03.17 19:30:43) 
(bkz: libreoffice)
(bkz: openoffice)

ucretsiz, ozgur yazilim.
  • hopeless  (18.03.17 19:32:30 ~ 19:32:53) 
Ille Microsoft Office olma sarti yoksa ucretsiz olarak Google Docs da kullanabilirsiniz.


  • crown  (18.03.17 19:35:09) 
ben öğrenci olduğum için bedavaya aldım 365 paşa paşa kullanıyorum ayrıca galata köprüsünde bi öğrencinin kimliğini bulmuştum. mailine gireyim dedim ona ulaşmak için yanlışlıkla hesabına girmiş bulundum malesef.


  • douglas  (18.03.17 19:48:39) 
Öğrenci kısmıyla ilgili.. lise oğrencisi falan da kabul mü? Bir de cihazın yurtdisinda kullanilacak olmasi bi sorun yaratir mi bu kampanya ile ilgili?


  • tsubasa  (18.03.17 20:09:25) 
Hayır, lise öğrencisi olmaz. @edu.tr uzantılı bir öğrenci e-posta adresi gerekiyor. Nerede kullandığınızın da bir sorun yaratmaması gerekiyor.


  • tel tokasini duzelten samuray  (18.03.17 20:16:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.