[]

Icki ruhsati - pub / cafe maliyeti

Selamlar sozlugun guzel insanlari,

Böyle bi yer acma fikri düştü aklimiza, elimizde 3-5 sermaye var ama yeter yetmezini kestiremiyoruz su an icin, bu konularda bilgisi olanlar bilgi paylasimi yaparsa cok memnun olurum, istanbul icin soruyorum bu arada.

Merak ettiğimiz konular sunlar kabaca;

Icki ruhsati ne kadardir?
Efes ya da tuborgla anlasma durumunda mekanin ic maliyetinden bizi ne kadar muaf tutar? Takribi ne kadar bi parayla girmek gerekir? Sadece bilgi amacla akliniza gelen seyleri de duymak isterim.

Simdiden teşekkür ediyorum, cevap karsiliginda yasar usta dondurmasi ismarlayabilirim, simdiden tesekkurler.

Mobilden yaziyorum, hata varsa affola.

Edit: kredi vs dahilinde 300-350 bin tl arasi bi meblaya erisebiliriz.

 
yatırım miktarınızı yazabilirseniz daha mantıklı yönlendirmeler çıkar.


  • kurnaz  (18.03.17 15:59:20) 
www.tapdk.gov.tr

benim de çok bilgim yok ama benim de aklımda olan bir şey olduğu için araştırdığım kadarıyla elimdeki tek bilgi şu :)
  • orta buyuklukte bir ulkenin krali  (18.03.17 16:03:20) 
Efes, Tuborg gibi firmalar size belli koşullar altında ücretsiz dekor edebiliyor fakat bu koşullar; ilgili markanın ana rakibi olan biranın satılmaması ve aylık ulaşılması gereken kota gibi maddeler içerebiliyor.

emin olun içki ruhsatına fazla takılmayın, kat be kat başınızı ağrıtacak ödemeler olacaktır. son olarak eğer potansiyeli gözle görülür bir yere düşünüyorsanız ve işletme hakkında sıkı, yenilikçi bir tavrınız varsa yolunuz gayet güzel görünüyor, içmeye size gelebiliriz :)
  • Hendrix'e tapan adam  (18.03.17 16:17:37) 
@Hendrix'e tapan adam

O durumdan haberdarim hatta goze aliyoruz, muhtemelen de tuborg ustunden gitmeyi planliyoruz, cunku ic mekan dekorunun bizi ciddi bi kulfetten kurtaracagina inaniyoruz :)

Akliniza gelen extra odemeler varsa onlari da duymak isterim, acalim da her zaman bekleriz ayrica :) duyuruya zirve yapariz hatta :)
  • obaa  (18.03.17 16:22:13) 
Hocam bana ulaşın bir arkadaş devretmek istiyordu sizi tanistirayim
Yeni ruhsat sikintili

  • kingcyrax  (18.03.17 16:32:07) 
bence iç mekanda tek markaya götünü bağlamak hiç mantıklı değil. sadece tuborg ya da efes satmak çok saçma. artık draft biralar popüler, yabancı biralar popüler. bir çoğunu bu adamlar getiriyor tabi ama kşmseye bu şekilde bağlı kalmayın. dediğiniz maliyetler kırşehirde değişir istanbulda değişir. dolar euro arttığından paslanmaz fiyatları çok artttı. mekanda ne sunacaksınız onlar da ayrıntı. baca bile ona göre düzenlenecek sulu mu susuz baca mı olacak, hepsi ayrı maliyet. dükkan kaç m2, üzerinde bina kaç katlı ( baca maliyetini direk etkiler ) kaç kişilik mekan olacak, one göre bulaşık mak alınacsk kaç adet alınacsk kapasite ne olacak. soğuk oda yapacsk mısın ? fritoz çiftli mi tekli mi olacsk ? mekands kış bahçesi vsr mı ? açılır kapanır tenteyle kapanmış mı ? yani onlarcs syrıntı vsr ve bu şekilde buradan alacağınz cevaplar size en ufsk fayda sağlamaz.


  • oscar  (18.03.17 16:56:43) 
@oscar

Zaten baslik elimizdeki meblayla boyle bi girisim yapabilir miyiz onu gormek amacli açıldı, söylediğim gibi işin icinde olmadığım icin maliyet, gider vs tahayyül edemiyorum su an, ogrenmeye calisiyorum.
  • obaa  (18.03.17 17:09:48) 
hocam açılır da açılmazda :) 500 m2 dükkan ise açılmaz, içeri koyacağın aletlere göre açılır açılmaz. çok değişken var yani. topkapıdan 2. el sandalye masa alırsın açılır, 0 alırsın açılmaz. ama madem işi bilmiyorsunux dikkat edin, 300 350 paranız olduğunu da mutfakçıys malzemeciye söylemeyin. ama orta yollu bir mekan açılır o paraya,


  • oscar  (18.03.17 17:18:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.