[]

Zengin olamayacagini kabullenme

*Hic bir zaman zengin olamayacaginizi ne zaman kabullendiniz? Herkesle konusuyorum, bir gün zengin olursam şunu şunu yapıcam, su ülkeler gezicem, su arabayi alicam vs. Bu hayallere ulasıcak kisiler de cok az aslında.

* Miras durumu yoksa maasinizdan biriktirdiklerinizle bir seyler yapmak zorunda oldugunuzu idrak edebildiniz mi? Kimse hayal kurmasin demiyorum, hayal kurmak cok guzel ama bu ihtimaller yerine kendi hayatimizi güzellestirmeye ve kabullenmeye çalışsak daha güzel olur gibi. Sayisal loto vs dusunsek kac kisi kazaniyor ki binlerce oynayanda? Veya para ticarette diyen arkadaslar, kucuk sermayelerle kac kisi zengin olabilmis? Çok,çok az. Hala kabullenmiyorum diyen arkadaslar olacaktır muhakkak. Ben kabullenenlere soruyorum,hangi yasta ,hangi deneyimlerle bu noktaya ulaştınız?


 
29-30'dan sonra oldu galiba.


  • cedex  (18.03.17 13:55:59) 
robot suluk almadılar. düşündüm aklıma bi çözüm de gelmedi. kabullendim durumu. araya karıştım. sonra bi baktım ben olmuşum robot


  • hasmetizm 2046  (18.03.17 13:57:55) 
''babanın zengin olmaması senin suçun değildir ama kayınpederinin zengin olmaması senin suçundur''

evlenmediğim için hala bir umudum var. hahah:)

erkek.
  • blue eyes white dragon  (18.03.17 14:01:43) 
Üniversite son sınıfta iş hayatını ciddi ciddi düşünmeye başlayınca hafiften kabullenmeye başladım sanırım. Üniversite bitince de emin oldum artık iyice.


  • ms brownstone  (18.03.17 14:02:45) 
26 yaşındayken dank etmeye başladı ve 27de tam olarak idrak ettim. Çalısiyorsun, ele gecen para belli. Çoğu zaman iş durumun belirsiz olduğu için (taşeron, krizli aile şirketleri vs) zaten diken üstündesin, ele gececek paran aslında belli değil. Evleniyorsun, hem o evi kurmak hem de o evi geçindirmek için gereken parayı farkediyorsun, çocuk sahibi olanlardan o harcamaları dinliyorsun vs. 27 yaş kabullenmede dönüm noktam oldu diyebilirim.
Zengin olmayacagım, üzüntüm yok o konuda ama hic gezemez, yeni şeyler tadamaz hale gelirsem o zaman çok üzülürüm. Arada yurtdısına gidebilmek, yeni bir çay bile denemek benim için mutluluk.

  • Sulfoxaflor  (18.03.17 14:06:09) 
Hiçbir zaman öyle bir uğraşım olmadı, ben bir koyun olmak için dünyaya gelmişim. Meeee ee ee


  • Playground Love  (18.03.17 14:19:37) 
Hep kabullenmiştim galiba. Çocukken dedemin emekli maaşını (3 aylığını) öğrendiğimde ilk defa çarpmıştı. 900 milyondu galiba. Günde 10 milyon ne demek? Yanlış anlamışımdır belki de ama o yanlış anlaşılma bile olsa bayağı vurmuştu beni :D

Gerçi düşündüm de o kadar da ölümcül bir para değilmiş.
  • Adramelekhh  (18.03.17 14:26:32 ~ 14:28:36) 
Kabulleneli 1-2 yıl oldu, 19 yaşındayım. Kabullenmemi sağlayan şeyler kişisel deneyimlerden ziyade geleceğe bakışım ve zengin olup olmamanın o kadar da önemli olmayacağını anlamam oldu. Onun yerine kendi kendine yetme becerileri öğreniyorum.


  • utkumon  (18.03.17 14:32:56) 
Konudan bağımsız olacak ama ülke gezmek için zengin olmaya gerek yok. Cevap vermem gerekirse zengin olup olmayacağımı bilemiyorum.


  • hayde bre  (18.03.17 14:33:01) 
kabullenemedim
iddia kazi kazan sayisa loto hepsinden surekli oynuyorum

dede gibi gomlek cebimde kupon tasiyorum
  • kosun lan mevzu var  (18.03.17 14:36:19) 
Zenginlik istencinin bu kadar temel bir dürtü olduğunu bu başlıkta öğreniyorum.


  • mewthree  (18.03.17 14:46:01) 
"Hiçbir zaman" çok iddialı bi deyiş. Bişeyleri anlayınca, "büyük ihtimalle" dedim ama "hiçbir zaman" demem.


  • neynep  (18.03.17 14:49:11) 
Sen hangi yaşta kabullendin? İzlenimlerime göre, sen de bu hayali kuran, ama klavye başından ayrılmayan birisin.

-Hayal kurmaktan asla vazgeçmem. Hayatta ne olacağı asla belli olmaz.

Cevap: Kuantum gücüyle MP yi kazanacağım.
  • market_arabasıyla_terör_estiren_trafik_canava  (18.03.17 15:12:53) 
30 yaşındayım . 10 yıl sonra zengin olacağımı düşünüyorum .


  • uzman pratisyen  (18.03.17 15:15:12) 
Eğitimle zengin olunmuyor bu net. Ha bazı istisnalar var tabi


  • empedokles  (18.03.17 15:44:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.