[]

Vatan bilgisayar subesinden ekran karti aldim ama degistirmek

istiyorum.

bu aksam vatan bilgisayar'da indirim oldugu icin ekran karti aldim, topkapi subesinden. yalniz eve geldigimde, kutunun ambalajli olmadigini farkettim ( orda da farketmistim ama diger urunler de boyleydi ).

simdi youtube'daki unboxing videosundan bunun aslinda ambalajli oldugunu gordum. bundan killanip, ben bu urunu verip, yerine baska bir kart almak istiyorum. kartin icindeki ambalajini acmadim, sadece kutusunu actim, ki o da zaten dedigim gibi acikti. internet alisverislerinde urunun ambalaji qcilmadigi surece bunun iade edilmesi icin yeterli oldugunu biliyorum,


peki, dukkandan urun aldigimda da, bunu 1 gun icinde bile olsa iade edebiliyor muyum? tesekkurler.

 
eğer kartın dışında kullanmayı imkansız kılan bir kabuk hala varsa ben olsam iade etmezdim. neyse karar senin. vatan kılçık yapmaz o konuda büyük ihtimalle.


  • aşksız prens  (18.03.17 07:53:56) 
verip başka bir kart alabilirsin ama ürünü vatandan elle aldığın için nakit ödemesi yapmazlar. ben bu tarz şeyleri şu yolla aşıyorum: gidip parçayı görüp beğeniyorum, alacaksam bile almıyorum eve gidip internetten sipariş veriyorum ki daha sonra iade ederken nakitle iade edebileyim.

şimdi onu iade edersin muhtemelen sana vatan çeki verirler. daha sonraki alışverişinde fiyattan çeki düşerler.

edit: tam anlamadım ama internetten aldıysan nakit bile iade alabilirsin
  • freetakilir  (18.03.17 08:48:18 ~ 09:04:34) 
eskiden ben de senin gibiydim. ama ürünün üstünde kullanılmadığına kanıt herhangi bir kağıt vb parça varsa kullan gitsin derim.


  • jamiro  (18.03.17 10:35:46) 
Vatan'dan bir çok şey aldım. İade değil de ürün değişiminde sorun yaratacaklarını sanmıyorum.
Alırken sorsaydın daha iyi olurdu tabii senin için.

  • Playground Love  (18.03.17 13:49:11) 
geri almiyorlar :(( sadece evga urunlerinde kutu ambalajli oluyormus, msi larda ise ambalajsizmis.


yalan amk, burada bal gibi ambalajli iste (video nun hemen basindaki kutunun ustundeki seffaf jelatin ambalaji kastediyorum) :


youtu.be
  • scars dont fade  (18.03.17 20:57:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.