[]

Duyuruda Eş/Partner Aramak

neden yasak?

sırf merak ettiğimden soruyorum. yani ''warez link isteyecekseniz ekşi hesabınızdan şeyapın haaa'' diye yasa dışıcılara akıl verilen bir yerde, yasa dışı olmayan bir şeyin kati suretle yasaklanmasının arkasındaki mantık kurgusu nedir? hayır public çıplak fotoğraf yayınlamak yasak olabilir mesela onu anlarım da,

''Ekşi Duyuru Eş/Partner Bulma Yeri Deyüldüür!!!!! :/ :/'' diye bir kural koymak nasıl bir motivasyondan besleniyor?

rejim muhafızlığı mı? olağanüstü yetkilerle donatılmış gizli bir bakire menopoz teyzeler kamarası mı var?

teşekkürler.

 
Bende katılıyorum bu sevgili arkadaşıma, halbuki ekşiyi ve hatta duyuruyu bilen hatta giren kadın bana çok entellektüel, çok bilgili geliyor. Fazla uzatmadan taliplerimi beklerim sdsdsgdasdjk


28,E şaka şaka tamam istemiyoz
  • herseysoyledigimgibioldu  (17.03.17 22:31:54 ~ 22:32:21) 
Yasak değil. Nasıl sevgili bulabilirim diye soru aç. Damlayan olur.


  • Playground Love  (17.03.17 22:32:41) 
çünkü site sahibi öyle istiyor.top onun, ister oynatır ister oynatmaz.


  • gkct  (17.03.17 22:38:34) 
Dating sitesine donusme riski var.


  • baldur2  (17.03.17 22:42:56) 
Cunku burasi demokratik bir ulke degil ve arkadaslik siteleri teker teker kapatiliyor. Duyurunun yoneticileri kendi sitelerinin kapatilmasini istemezler ornegin.

Ayrica Amerika kokenli forumlara da yaziyorum. Serbest temasi olan forumlarda uyelerin yazilarina en ufak bir kisitlama bile getiremezsin. Zaman zaman irkcilik ya da nefret iceren yazilar wasteland gibi etiketler tasiyor ama yine de silinmiyor. Hatta ABD'de yasayanlar bile "ABD neden boyle boktan bir ulke" seklinde sorular sorabiliyor. Bu duyuruda sorulsun bakalim neler olacak. 4 saat icinde duyuru kapatilir.
  • Traveller  (17.03.17 22:44:49) 
Saçma ama yasak işte. İnsanların özel hayatlarının kimseyi ilgilendirmemesi gerekir oysa.

@Playground üstü kapalı her türlü yapılabilir önemli olan açık açık yapılabilmesi bence. Tamam ben duyudan eş/partner aramak istiyorum demiyorum şu an ama sözlükte fuckbuddy aranıyor başlığı varken (çalışıyor da tecrübeyle sabit) burada aramanın yasak olması saçma bana kalırsa. Sonuçta benim hayatımı ilgilendiren bir detay. Ha işi abartıp taciz boyutuna varan olaylar olabilir diye yasaksa gereken yapılır diye düşünüyorum o durumda.

Ha tabi yine söz site sahibinde, moderasyonda diyebileceğim bir şey yok :)
  • orta buyuklukte bir ulkenin krali  (17.03.17 22:46:18) 
Bildiğim kadarı ile bu amaçla kullanıcı toplanmasının ve sitenin ana amacının bu hale gelmesini önlemek için. Sözlük gibi Duyuru'nun da eski ve yenisi farklı, trol artışı ve kalite azalışı zaten sözlüğe oranla az olsa da burada da çok ama çok belli. Bu kural da sözlükleşmenin önüne geçilmesindeki son kalan kalelerden biri.

@otonomo Dünyayı kendilerine ateş basan 4 kadın yönetiyor.
goo.gl
  • aychovsky  (17.03.17 22:47:12 ~ 22:48:55) 
çünkü zaten doğru düzgün işlemeyen duyurunun fonksiyonu hepten bozulur. mesela sınıfta sevişmek yasak olmasa kimse ders dinlemez herkes sevişir. neticede öğrenmenin yeri farklı, sevişmenin yeri farklı.


  • baba jo  (17.03.17 22:47:14 ~ 22:48:51) 
Sen zaten ne yaparsan yap arayışta olan salça oluyor. Bir de serbest bırakırlarsa bütün kadınlar kaçar.
Dün bi ifşa yaptık, sabaha kadar elli tane mesaj gelmiş 'oo balık yerim, bi tur versene falan' gibilerinden. Hayır bana bu kadar mesaj geldiyse güzel kadınların hali nedir bilemiyorum sjjdjdjsk.

Sonuç olarak iyi ki yasak.
  • bir nick var benden iceri  (17.03.17 22:54:43) 
Yasak olmasını ben de doğru buluyorum. Açık açık yazılmaması gerekiyor.
Bir kadına ulaşmak buraya 'penisim var yaş 25' şeklinde duyuru açmaktan daha zor olmalı. Bir vajinanın bedeli bu değil. Biraz zeka kullanmak gerekiyor diye düşünüyorum. Onu haketmelisiniz. asdfasdfa

  • Playground Love  (17.03.17 22:56:05) 
tamam gençler sakin olun, yetkililer cevapladı. sizin primlerinizi ay başında yatırıcam :)


  • otonomo  (17.03.17 23:00:30) 
@acemi gönül işleri kategorisi anasayfada çıkmıyor.


  • orta buyuklukte bir ulkenin krali  (17.03.17 23:03:41) 
bu arada

@baba jo Bursa çocuğuyum... :/

@aychovsky Naalet olsun size golden görls! ölün artık açın şu gençlerin önünü ya!
  • otonomo  (17.03.17 23:04:31) 
Duyurunun amacı soru-cevap sitesi. Partner aramak bir soru-cevap'tan çok uzakta. Evet Duyuruca soru-cevap'tan farklı bir dolu başka şeyler de oluyor ama partner aramak özellikle f*buddy aramaya dönüyor (daha önce döndü ordan biliyoruz) ondan yasakladık. Zaten evet üstü kapalı bu tür duyurular dönüyor, özel mesaj sistemi de var. Kimsenin özel hayatına karışmayız.


  • compumaster  (17.03.17 23:05:01) 
@compumaster

abi saygılar. bana zaten annem kız bakıyor şu an da ben arkadaşlar için sormuştum ://
  • otonomo  (17.03.17 23:06:49) 
asdasldjasş hemen geri adım atmışsın, aynen ben utanıyordum arkadaş benim için sordu güncellemeye gerek yoktur bilgiler yukarıda. Bu arada ben biraz uzakta yaşıyorum benden gelen kontör isteme taleplerini kabul etmeyin. +964 diyorum :)


  • herseysoyledigimgibioldu  (18.03.17 00:16:42) 
bu adamın ifşa altına yürüdüğü duyuru'ya yeni bir ilişki getirmek istemiyorum :(

i.hizliresim.com

bohr atom modeline de ödipal karmaşaya da lanet olsun:/
  • otonomo  (18.03.17 00:25:26) 
yemin ederim sosyal deney gibi oldu ya bu soru. allah belamı vereymiş de yaptığım azcık ironiyi bile yapmasaymışım.

''dün ifşa'da kız beğendim mesaj atıyom cevap vermiyo, ben istediğimi alırım, daha nasıl taciz ederek ikna etmeye çalışırım'' diye ciddi ciddi soru soran sapığı (yarası olan için: beyefendiyi) da görünce türküye gerçekleri bir kez daha tokat gibi suratıma çarpıp beni kendime getirdi. milletin sürüngenliğine bizzat şahit olunca bizzat midem bulandı.

fikrimi değiştirdim. eş/partner aramak komple yasak olsun. özel mesaj'lar da moderasyon tarafından okunsun ve envai çeşit rahatsızlık verici, tacizci itoğlanlarına (mahmut mu diyem?) direk müdahale edilsin. kimse kimsenin güvensizliğini, ezikliğini, sapıklığını, pisliğini çekmek zorunda değil.

moderasyonun önünde diz çöküp tövbe istiyorum :/

teşekkürler.
  • otonomo  (18.03.17 01:49:58 ~ 02:11:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.