[]

Diyet yapmak zor is demi?

* Ya bana mı öyle geliyor ama ben cok zorlanıyorum. Derdim acıkmak filan degil, iyi bir diyette zaten bu sorun olmaz da sorun yemek ayarlamak. Pogacayi,cayi al cik olmuyor. Sabah kahvalti tabagi hazirla,domatesli, peynirli. Oglen izgara var ben de: et,tavuk ya da balik. Gene hazirlamaca...

* Ara ogun var iki tane meyveler,bitki caylari filan. Icim sisti ya valla. Eski gunlerimi ozluyorum.Baya da boyle kalicak,yeni programa basladim cunku. Bir de salata meselesi var. Iki ogunume de yazmis kadin, diyetisyenle calisiyorum, yahu nasil bulayim iki ogun salata? Siz nasil hallediyorsunuz? Onu sormaya geldim.


 
Ara öğün tipi gereksiz şeyleri çıkardığın zaman aslında çok kolay, yani hipoglisemi gibi sıkıntıların yoksa 2 öğünde halledersin her şeyi, 2 öğünü de hazırlamak çok zor olmasa gerek. Intermittent Fasting bu tür durumlar için baya kurtarıcı.


  • angelus  (17.03.17 21:12:03) 
Eğer sürekli abur cuburla besleniyorsan zaten kolay olması imkansız hem diet bittikten sonra aynı şeye dönüceksen hiç anlamı yok. şeker hastalığı gibi bir sürü şeye neden böyle beslenmek.

aslında diet değilde düzgün beslenmek zor değil. sabah bir kaç yumurta kırıp içine de lor atıp sütle falan yersen 10 dakikanı almaz. yemekler içinde but al fırın poşetine atıp içine tuz karabiber falan katıp ağzını kapatıp fırına verirsen yine 5 dakikanı alır herşey.
  • aat bh  (17.03.17 21:27:50) 
ara öğünde çok şart değil bitki çayını kahvaltıda falan tüket fındık fıstıkta acıkırsın illaki gece ye


  • aat bh  (17.03.17 21:28:47) 
Makroları ve besinleri çok iyi dengelemek lazım. Doğru ayarlama ile asla acıkmaz ve kaçamak yapmazsın. Aslında çoğu kişi bilinçsizce diyet yapıyor ve her kafadan bilinçli/bilinçsiz her türlü ses çıkıyor. Okumayan ve araştırmayan bir insan çok rahat hatalı diyetler yüzünden sağlığından olabilir, o nedenle evet zor. Diğer teknik kısımlar yazılmış zaten.


  • neferkitty  (17.03.17 22:59:16) 
Zor. Hayat tarzını değiştirmek kolay.


  • arnold schwarzeneger  (17.03.17 23:20:46) 
Al bendende o kadar. O yemekleri salataları hazırlamak o kadar zor geliyor ki.
Şeytan dürtüyor bazen bırak diye ama sonra kendime geliyprum ha gayret diye.
Sürekli ev ahalisinden farklı yemek yemek ve hazırlamak bıktırdı beni.
  • Neyazayım  (18.03.17 00:53:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.