[]

samsung galaxy note 5 mi, samsung galaxy a7 (2017) mi?

iphone düşünmüyorum bu bir.

diğer android'lere bir türlü ısınamadım bu iki. yani illa samsung olacak. bütçe de 3000 lirayı geçmesin.

kalem istiyorsak illa note 5. kalem çok gerekli değilse peki? bütün teknoloji marketlerde ve samsung mağazalarına a7 süper, aynısı, sadece kalemsizi falan diyorlar. hatta mediamarkt'taki dedi ki, a7 yeni bir cihaz, note 5 bir seneden fazla zamandır piyasada. a7'nin teknolojisi daha yeni falan filan. aklımda hep note 5 var, beğeniyorum da aleti ama a7 de aynısı falan diyip kafamı karıştırıyorlar. 600-700 lira da daha ucuz meret.

artık almam lazım. siz ne dersiniz? kullanıcılarından duymak isterim.

 
A7 al bence.


  • basubadelmevt  (17.03.17 21:06:43) 
A7


  • excespeace  (17.03.17 21:19:17) 
çıktığından beri note 5 kullanıyorum 1 seneyi hayli geçti. bence alet çok güzel, hızlı. işim gereği ayda 1-2dk ortalamasında kalemini kullanmam gerekebiliyor. bazı dataları işaretleyebilmek için vs. bu yüzden kalemli olması benim tercihim olur. kalemsizde zorlanırım bu konuda. a7 ile ilgili bilgim yoktu ama size yazmadan inceledim. bence sizi etkileyecek tek fark kalem. kalemi de inanın aylarca yerinden çıkarmadığınız oluyor. hele ki işinizin ilgisi yoksa kalem bir heves. kalem şart değilse a7 alırdım. hafıza kartı takılabilmesi de bir artı.


  • tukenmez adam  (17.03.17 21:37:59) 
note 5 al. kesinlikle samsung note serilerine önem verir note7 de patlamasının sebebi pil konusunda planlama sonucu oldu. seni kesinlikle korkutmasın. a3 a5 a7 ürünlerine bende baktım beni pek açmadı açıkcası güven vermiyor. seri satılsın diye yapılmış bir seri gibi geliyor.


  • hdora  (17.03.17 21:47:13) 
Note 5. Note veya Galaxy S serileri dışında Samsung almam ben. Note 5 eskidi biraz ama o serilerden yeni bir telefon da 3000 liraya yakın paraları hak etmiyor.


  • Lim5  (17.03.17 21:55:36) 
bence gm 5 plus.


  • babilbaligi  (17.03.17 23:21:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.