[]

Gitmek istiyom ama nereye?

Kardesler ben baya skldm burdan.Tası taragı toplayıp gideyim diyorum. Herhangi bir yatırım veya gayrimenkul alımıyla vatandaslık veren ülkelerle ilgili ne biliyorsunuz?Su ülke icin su kadar yatırım gerekir filan derseniz cok iyi olur. Iklim olarak fazla yagmurlu, surekli kar kis olan bi yer istemiyorum.Okyanus aşırı pek dusunmuyorum.Portekiz'i gözüme kestirdim veya Ispanya. Siz ne dersiniz?Buradan gidersem duyuruyu da birakicam,söz. A2 almanca var ama pek ise yaramaz heralde.Ingilizce advanced. Gittigim ulkenin dilini de ogrenirim,sknti yok.




 
www.haberturk.com

bir kaç ülke için şartlar yazıyor. Doğru mu diye araştırmadım.
  • monolog insanı  (16.03.17 20:26:05) 
eger paraniz yoksa portekiz'i tavsiye etmem. maaslar inanilmaz dusuk ve ciddi kriz var. ozellikle lizbon, porto gibi yerlerde de maaslara nazaran yasam pahali (ev kiralari vs.).


  • kassiopeia  (16.03.17 20:34:00) 
Bebeğim geçenlerde sormuştun böyle bir şey sanki?

Ben Sudan diyorum.
  • market_arabasıyla_terör_estiren_trafik_canava  (16.03.17 21:07:02) 
Bu kadar kolay mi? Gidince bize de haber ver.

Ben yillardir ugrasiyorum ama bir gelisme yok. 1 yillik vize veriyorlar gonderiyorlar. En iyisi bir Avrupaliyla evlenmek
  • Traveller  (16.03.17 21:07:31) 
1400$ a Honduras vatandaşlık veriyor.


  • hayde bre  (17.03.17 11:41:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.