[]

Kendi bölümümden olmayan bir Prof.'a mail atmam gerekiyor

Kendi lisans bölümümden bayaa bir bağımsız, ilgi alanıma giren bir konu (Biyoloji ve botanik) ile ilgili yine kendi okulumdan bir Profa mail atıp kaynak önerisi isteminde bulunacağım. Ama üniversitedeki ilk senem, daha önce hiçbir hocama mail atmadım. Nasıl bir dil kullanıp nelere dikkat etmeliyim?

Mesela ben şimdi konuya çok yeni giriş yapacağım, adam prof olmuş. Yani Dünyaca ünlü müzisyene "bana notalar ile ilgili kaynak önerir misiniz?" demek gibi olacak ama öğrendiğime göre çok alçakgönüllü biriymiş.

Tavsiyelerinize açığım.

 
neden yüzyüze konusmak istemiyorsun?


  • blue eyes white dragon  (16.03.17 19:46:46) 
Mailn konusunu kesinlikle yaz kısa ve öz şekilde. "Kaynak Önerisi Ricası" vb. gibi

Merhaba Prof. bıla bıla de alta geç kısaca kendini durumunu ve yazma motivayonunun nedenini söyle. ricada bulun. Teşekkür ederim saygılar de.

Small talk yapmana gerek yok direkt ol öz ol saygılı ol ısırmazlar merak etme

ismini soy ismini yaz

gönder..

ve umarım crazy_girl_06@mynet.com gibi bir adresin yoktur :D
  • qazaqwsx  (16.03.17 19:47:58 ~ 19:51:44) 
Kendini tanıt, anlatacağın şeyi kısa ve öz anlat. Vakti olduğunda cevap verir.


  • Playground Love  (16.03.17 20:15:18) 
@qazaqwsx e katılmakla birlikte bence "merhaba hocam" diye başla Ve hocam diye hitap et


  • mutlusismankedi2015  (16.03.17 20:54:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.