[]

Mecidiyeköyden vodafone arenaya?

mecidiyeköy viyadükün ordan vodafone arenaya en hızlı nasıl giderim toplu taşıma ile?

aklıma aslında taksimde inip gümüşsuyundan yürümek geldi ama galiba çok hızlı olmaz bu :)


 
trump binasına doğru yürü oradan 30A'ya bin o stadın hemen yanından geçiyor.

**istanbul'u bilmediğini düşünerek edit yapayım, hemen viyadüğün arkasında uzun siyah beyaz olan yüksek binaların tam orada durak.
  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (16.03.17 19:08:07 ~ 19:08:57) 
çok teşekkürler. bir şey sorucam, bugün maç günü olduğu için: stadın orda yol kapanmış olma ihtimali var mıdır? otobüste kalmayayım bi de :)


  • tchuck  (16.03.17 19:11:38) 
Metroyla Taksim'e, Taksim'den fünikülerle Kabataş'a. Kabataş'tan da bi 5 dakika yürürsün. Otobüs olayına girersen geceyarısına doğru ancak ulaşırsın stada acayip trafik var şu an. Ya da dediğin gibi Gümüşsuyu'ndan yürü aşağıya.


  • angelus  (16.03.17 19:12:31) 
trafik var diye düşünüyorsan eğer tam tersini yapıp karşıdan 30M'ye binip beşiktaş meydanda inip stada doğru yürüyebilirsin.

30A ile itü durağında inip yürüyebilirsin.
  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (16.03.17 19:20:08) 
taksim'den gümüşsuyuna yürümek en keyifli ve güzel yol açıkçası.
onun dışında 30a-30m hızlı bir şekilde stada ulaştırır sizi.

  • luchetti  (16.03.17 19:25:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.