[]

Facebook yanlışlıkla gönderilen resim silme

en son 2010 da görüştüğüm şu anda facebookta arkadaşım olmayan birine yanlışlıkla görmemesi gereken bir fotograf gönderdim. Onu görmeden silme şansım varmı. Hesabı dondursam yine de görür mü *




 
engellesem ya da ?


  • ataman  (16.03.17 17:57:36) 
Engellediği zaman mesajı gönderen olarak "Facebook kullanıcısı" gibi bir sey yaziyor. Yani kim olduğunu göremiyor. Ama mesajı yine görebiliyor.


  • rucka boji  (16.03.17 18:01:01) 
Görür hesabı silersen Facebook kullanıcısı olarak gözükür gönderen.


  • gozu acik sevisen yahudi  (16.03.17 18:01:11) 
yanılmıyorsam mesajın üzerine uzun süre basınca geri alma gibi bi şey vardı. whatsapp da olabilir gerçi o. ben deneyemedim, o yüzden yine de yazayım dedim.


  • kulakligin calismayan teki  (16.03.17 18:15:36) 
Peki ?
Önceden (arkadaş olmadan) mesajlaşmıstık. Halen arkadaş değiliz.

Benim gönderidğim mesaj bildirim olarak gidermi ? yoksa mesaj istekleri gibi bişey var.. bildirim olarak gitmez ama sadece diğer mesajlar sekmesinde mi görünür?? Dikkatini çekmemiş olma ihtimalini seviyorum.?
  • ataman  (16.03.17 23:55:16) 
Yok valla oluru yok:D bence bu saatten sonra olan zarar nasıl telafi edilir ona kafa yormak lazım.


  • rucka boji  (17.03.17 03:55:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.