[]

Counter Strike 1.6

Arkadaşlarla akşamları online cs 1.6 oynayalım diyoruz. Bizim nesil sonraki versiyonları oynamadığı için soğuk bakıyor.

Server bilgisayarımız, güçlü bir internetimiz vs imkanlarımız var. Bu işi nasıl yapmalı? Bu oyunun orjinali hala satılıyor mu? Kendi serverımızı kurabilir miyiz?

Yada online oynamak için illa orjinal oyun almamız gerekir mi? Cracliden de halledebilir miyz?

 
hocam internette binlerce server var. onların listesini direkt kopyalıyorsunuz. zaten serverların %90'ı bomboş. istediğiniz haritada girip oynayın hiç kasmaya gerek yok.


  • bohr atom modeli  (16.03.17 13:33:18) 
cs:go'ya soğuk bakmayın. İlk başlarda çok zor geliyor ama daha sonra hem grafikler, hem de oyundaki yenilikler bağımlılık yaratıyor.

steam'de 24tl civarıydı en son, birlikte takılırsınız, daha çok zevk alır herkes.

edit : ilk başlarda frag alması çok zor, aim çalışmak gerekiyor. deli dana gibi koşturup ateş etme devri bitmiş, bu modda oynamayı seviyorsanız "deathmatch" bölümü var.
  • kimlanbu  (16.03.17 13:45:21 ~ 13:46:33) 
Aslında hiçbir şeye gerek yok.
Bir kişi server açıyor, diğerleri ona bağlanıyor IP numarasından.

Internetten ararsanız bir çok kaynak bulabilirsiniz.
  • burfak  (16.03.17 15:02:12) 
duyuru kullanicilari icin bi serverda toplassak ya. guzel olurdu


  • yons  (16.03.17 17:03:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.