[]

gönül işleri

merhabalar. buralarda gayet tatmin edici cevaplar geldiği için buraya yazıyorum.

şimdi bi hanım kızımız var. 2 yıldır aynı sınıftayız üniversitede. ama sınıf dediğime bakmayın 2 senedir tüm dersler 150-200 kişilik amfide oluyor.
bu hanım kızımıza daha ilk gördüğüm günden beri abayı yakmıştım. ama özellikle geçen sene çok kovalayan olduğu için hiç dert bile etmemiştim.
her neyse bu sene oldu ufak ufak bakışmalar oluyordu. yazan kişi sayısında bir hayli azalma oldu, sanırım red yedi çoğu.sonra bu dönem başladı yaklaşık 1 ay oldu. her derste kaçamak bakışmalar başladı. yanında da sadece 2 kız arkadaşı kaldı. ama çevresi geniş biri genel olarak

o bakıyo ben yakalıyorum ben bakıyorum o yakalıyor falan geçen instagramdan followladım.( cesarete bak) o da geri döndü 1-2 saat sonra.
sonra bugünlerde sınav vardı o sınavla ilgili facebooktan yazdım buna. muhabbet aktı. sonra bi daha yazdım yine aktı. sanki oda konuşmak istiyor gibi geldi.

neyse böyle geldi. üstünden 1-2 ders günü geçti bakışmalar biraz azaldı doğal olarak :)

ben genel olarak nasıl biriyim ? gayet bakımlı, yakışıklı der herkes fakat baya utangaç biriyim :( şöyle ki biriyle muhabbeti akıtmam için ya sosyal medya olacak yada 1-2 hafta konuşup ben iyice tanıcam karşımdakini.

hal böyle olunca da görünce selam vermekten çok çekiniyorum :( selam verse biliyorum karşılığı gelcek ama olmuyo işte gözlerimi kaçırıyorum :(

bide genelde yanında kız arkadaşları oluyor.
fakat ben taktım baya kafayı buna :(

napsam sizce bu evreden sonra?

 
Ne yapman gerektiğini sen de biliyorsun git okulda yanına konuş işte doğal bir şekilde. Gel bir kahve içelim de terslemesi mümkün değil e niye çekiniyosun o zaman


  • pastörizesüt  (16.03.17 00:19:59 ~ 00:20:27) 
"Falanca gün, falanca yerde bir kahve içmeye ne dersin?" diye sor facebooktan. Gönlü varsa aynasızlara haber vermez tek gelir.


  • lazarus  (16.03.17 00:23:49 ~ 00:24:27) 
yabani olma gidip hal hatır sor. göz göze gelince gülümse bi, o da gülerse slm nbr falan diye allah ne verdiyse yardır.


  • cekilmis gayfe  (16.03.17 00:23:59) 
böyle devam ettiğin sürece mutsuz olacaksın taha kardeşim. kadınların %1,23'ü çekingen ve utangaç erkekleri seksi bulurlar. geri kalan %98,77'sine bu özellik itici gelir. konfor alanından çıkıp yakına gidip selam naber diyeceksin. gel biraz yürüyelim çok susadım birer çay alalım diyeceksin. hayır derse de bir daha bakmayacaksın olduğu yöne. asla. bu söylediklerim tek çıkış yolun. bunları kulak arkası edersen buralarda daha çok sorular sormaya devam edeceksin.


  • twelfth  (16.03.17 10:11:52) 
Git onun arkadaşları ile muhabbet kur. Yakışıklıyım diyorsun kimse rahatsız olmaz. Duygusal bir şey hissetmediğin için de rahat konuşursun. Sonra bunlar yanyana iken önceden konuştuğun arkadaşı vasıtası ile ortama gir.


  • Playground Love  (16.03.17 10:13:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.