[]

Spor salonu, diyet, göbek

Anahtar kelimeleri önden verdim bilgili olan arkadaşlar gelsin bir şeyler yazsın diye. 1 aydır spor salonuna gidiyorum. Bunun yanı sıra beslenmeme dikkat ediyorum. Fakat bu akşam farkettim 1 kg almışım. Göbek kısmı eriyor mu erimiyor mu bilemedim. Tatlıya düşkün bit insanım, kendime inanılmaz gıcık oldum. Yani sizce bu işin gidişi nasıl olmalı? Söylediklerime ek olarak önerilerinizi yazabilirseniz süper olur.

Ayrıca yağ yakıcı almayı düşünüyorum. Bu konuda görüşleriniz nedir?
(L-karnitin). Faydası, zararı nedir? Nasıl kullanmak gerekir konularında da aydinlatirsaniz 2. Süper olur. :)

İyi akşamlar, tşk.

 
"beslenmeme dikkat ediyorum" ve "tatlıya düşkün bir insanım" arasında çelişki yok mu?


  • sporty  (16.03.17 00:08:06 ~ 00:11:32) 
L-cartine ben pek etkisini göremedim. Spor öncesi şekersiz türk kahvesi daha etkili diyorlar. Ayrıca tatlıyı bırakman lazım, ben de aynıydım. Şu an yeni programımda meyve dışında tatlı yok.


  • basubadelmevt  (16.03.17 00:10:27) 
@sporty çelişki yok hocam. Yani sırf canınız sıkıldı sanırım akşam akşam. Alakasız ve saçma şekilde cevap yazıyorsunuz. Onca şeyi okuyup hiçbirine cevap vermiyorsunuz. O da güzelmiş.


  • traktör  (16.03.17 00:11:18) 
sportye katılıyorum. kesinlikle çelişki. beslenmesine dikkat eden insan tatlıya düşkün olmamalı en azından. bunu kırmalısınız önce.

l-karnitin kullanmayın. antrenman öncesi sade kahve içerseniz aynı etkiyi yakalarsınız. boş bir ürün.

beslenmeniz için (bkz: intermittent fasting)
  • carabelli  (16.03.17 00:13:17) 
Bu işi profesyonelce yapıyorum yağ oranın önceden kactı yağ mı aldın kas mı aldın bilemem sanaldan yorum yapılmaz.Ayrıca l carnitin falan filan gibi supplementler yerine bol bol su içebilirsin veya suya limon koyarak icmeni tavsiye ederim l carnitininde icinde bunlardan var tamamen para tuzağıdır boş yere para harcama


  • leo78  (16.03.17 00:15:48) 
hocam yediklerine dikkat etmenin içine aldığın yapay şeker miktarı da giriyor arkadaşlar o yüzden çelişki diye belirtmişler. kızartma, hamur işi, tatlı, alkol, basit karbonhidratları kısıtlamak gerekiyor dikkat edebilmek için. ben de zayıf olmama rağmen sağlıklı kilo alabilmek için (göbeksiz), şeker tuz beyaz unu tatlıyı çıkardım diyebilirim. nadiren yüksek kakaolu küçük bi parça bitter çikolata yiyorum en fazla.


  • sheeper  (16.03.17 01:41:39) 
L-karnitin değil mutfak tartısı alın, çok ciddiyim.

Önce günlük yaktığınız ortalama kaloriyi bulun. İnternette bunun için hesaplayıcılar var, birkaç basit bilgi girip öğrenebilirsiniz Cinsiyetiniz, yaşınız, kilonuz, yaşam tarzınız (çok hareketli/hareketli/normal/hareketsiz) gibi

Daha sonra bu günlük harcadığınız ortalama kaloriden 300 çıkarın. Bu sizin alacağınız günlük kalori miktarı. Aldığınız mutfak tartısı ile yediğiniz şeyleri tartın. Yine internette diyetkolik gibi sitelerde yediğiniz her türlü gıdanın 100 gramında ne kadar kalori var öğrenebilirsiniz.

Böyle ömür boyu tarta tarta mı yiyeceğim diye korkmayın. Zaten birkaç haftada dışarda yediğiniz bir tabak nohutun bile aşşa yukarı kaç kalori ettiğini göz kararı bilir hale geleceksiniz.

Bu şekilde kalorileri takip edin. 3 ay sonra hala kilo veremediyseniz beni bulup suratıma tükürün :)
  • otonomo  (16.03.17 02:47:51) 
@otonomo ya ben temmuzdan beri fix bu şekilde besleniyorum tamam 9 kilo verdim hatta, ama hala bir tabak x kaç kalori ya da gram anlayamıyorum :D


  • dedi ayca  (16.03.17 04:19:53) 
spor kilo verdirmez beslenme verdirir.
yediklerine gerçekten dikkat et, tatlıya düşkünlükle zor kilo verirsin.

  • sta  (16.03.17 04:52:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.