[]

İşe Girişte Sağlık Raporu

Selamlar.

Çalışmaya başlayacağım yeni şirket sağlık raporu istedi.

Buradaki duyurulardan gördüğüm kadarıyla bir kısım insan aile hekiminden almış raporu ve ücretsiz. Bir kısım ise 200-250 lira gibi ödemeler yapmış ve devlet hastanesinden veya özel hastanelerden almış tetkikli, detaylı falan.

Aile hekimi veya hastaneden alma seçimi neye göre yapılıyor onu anlayamadım. Başlayacağım yer detaylı bir rapor istemedi. Sadece istenen belgeler arasında sağlık raporu var, gerçi eski şirketim de sağlık raporu istemişti ama "sonra hallederiz" deyip 1 sene rapor götürmeden çalışmıştım.

Aile hekimi veya hastaneden detaylı rapor alma seçimi, işyerinin detaylı rapor istemesine göre mi yapılıyor? Aile hekimleri güncel olarak devam etmekte mi rapor vermeye?

 
ben daha geçenlerde aldım. aile hekiminden git al. masabaşıysa zaten imzalayıp veriyor hemen. en fazla nefesini filan dinler. şirket de özel bişey yoksa daha detaylı bişey istemez.


  • tepedeki psychedelic adam  (15.03.17 23:10:19) 
raporun iceriginde ne isteniyor orasi onemli. akciger grafisi, kan tahlili falan istiyorlarsa devlet hastahanesine gidip yaptirabilirsin.
kurul raporu seklinde alman gerekiyor olabilir hastanenin kuralina gore onu onceden sor.

  • jedilance  (15.03.17 23:43:07) 
200-250 lira gibi rakamları verenler şirketlerin şart koştuğu anlaşmalı yerlerden almışlardır. bana da 150 lira gibi bir rakama mal olmuştu geçen sene. kartal kızılay merkezini istemişlerdi. bir dizi test yapmışlardı. ekstra olarak da kadıköyde işitme testi olmuştum. ekstra belirtmedilerse aile hekimi verir raporu.


  • hemsta  (15.03.17 23:43:34) 
aile hekimi veriyor tamamen prosedür amaclı isteniyor zaten


  • leo78  (16.03.17 01:00:56) 
işe giriş için ben sağlık raporu alıcam deyip hastaneye gidemezsin. osgb'ler yönlendiriyor.
şunu okuyabilirisin
www.devlette.com
  • konskenkova  (16.03.17 01:08:10 ~ 01:10:27) 
Çalışan sayısı 10'dan az ise aile hekimi veriyor, ben geçen sene almıştım. Ama mırın kırın ediyorlar, artık bizde değil gibi, 10dan az kişi çalışıyor yönetmelik bu deyince veriyorlar. Daha yüksek sayılarda hastaneye başvurmanız gerekiyor artık.


  • kullanıcıadımbuolsun  (16.03.17 04:11:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.