[]

Rossmann'ın şampuanlarından kullanan var mı?

Hangi çeşidini kullanıyorsunuz? Tavsiye eder misiniz?




 
Ben sari renkli olan isana pflege hair yazanini ( kuru saçlar icin diye yazıyor arkasında) kullaniyorum kokusu cok guzel, silikon icermiyor memnunum. Normalde sacim kuru degil ama kokusunu sevdigim icin bunu aldim yaglanma ya da kepek vs yapmadi. Ancak iceriginde sls var full organik degil yine de cruelty free bir marka olmasi nedeniyle tercih edilebilir.


  • neferkitty  (15.03.17 20:29:05 ~ 20:30:25) 
Isana en en ucuz markadir, Bim sampuani gibi bir sey Almanyada, dandik el sabunundan bile ucuz. 55 cent. 55 kurusa orada ne alabiliyorsaniz, hesap edin.

Satiliyor mu orada bilmiyorum ama Rossmannda satilan en iyi sampuan: Jean&Len Shampoo. Hayvan testi yapmiyor, vegan, icerik digerlerine göre daha masum.
  • buf-e kür  (15.03.17 20:36:44) 
spor salonunda kullanmak için bundan ( www.rossmann.com.tr ) aldım. çok zor köpürüyor, bitince bir daha almadım. daha önce isana 2 si 1 arada duş jeli ve şampuan kullanmıştım, o fena değildi.


  • inheritance  (16.03.17 10:23:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.