[]

Facebookla alakalı

Merhabalar. Facebook'ta yapılan paylaşımı ne zaman sildiğimiz tespit edilebilir mi? Hesabım da kapalı. Mahkemelik durum var, bilgilendirebilirsiniz sevinirim.




 
facebook her hareketin logunu mutlaka tutuyordur. hesabını kapatmanın da bu loglar ve bilgiler açısından hiçbir anlamı yok. yani tespit edilebilir ne zaman sildiğin kolaylıkla.
önemli olan facebook bu bilgiyi verir mi? orasını bilmiyorum.

  • episantr1  (15.03.17 15:38:31) 
facebook silinen veya dondurulan bir hesabın bilgilerini vermez. zannetmiyorum yani. en azından tc'e vermez.


  • Bowie  (15.03.17 15:41:11) 
haci
log kaydedilir kacarın yok
ve verir
twitter degil bu
microsoft
  • kingcyrax  (15.03.17 16:31:29) 
terör, büyük dolandırıcılık ve cinayet gibi durumlar yoksa facebook kendi tuttuğu log bilgisini vermez.


  • ada meltemi  (15.03.17 17:45:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.