[]

sürekli nasıl ayrılacağını tartışan yeni sevgili modeli

iki ay önce yeni bi ilişkiye başladım. bu sefer baya farklı ve ciddi ilerlemeye çalışıyoruz birbirimizden baya hoşlanıyoruz. ama şöyle saçma bi durum var. o kadar seviyoruz ki sürekli bir gün bunların bitebileceğini düşünüp mutsuz oluyoruz. o benim hevesimin bitip onu terk edeceğimi düşünüyor (bi kere yaptım bunu maalesef ama hemen geri döndüm özür dileyip), ben de onun eninde sonunda başkalarına ilgi duyup merak edip beni aldatacağına inanıyorum (daha önceden hiç aldatılmadım ya da aldatmadım)

konu dönüp dolaşıp buna geliyor. nasıl atlatacağımı çözemiyorum. ne yapıyorsunuz böyle durumlarda? ya bi gün biterse'yi konuşmaktan yoruldum

Ben 27 o 24 ama bizi ergenliğe döndüren bi ilişki oluyor şu an.

 
Akışına bırakın, aklınıza "ya bir gün x olursa"yı getirmeyin. "Carpe diem, quam minimum credula postero" sözünü aklınızdan çıkartmayın.


  • zwiegesprach  (15.03.17 12:38:24) 
yaş kaç? 20?


  • kayranin kedisi  (15.03.17 12:38:45) 
ilerde bu beni aldatır diyeceğiniz biri ile şu an nasıl sevgili kalabiliyosunuz? mantık 101

ve bu kadar kısa sürede ayrılıp barışmayı nasıl başarıyosunız?

geçen bi soru vardı, eşim ilerde sakat olur diye asla evlenmeyeceğini iddia eden biri ile ilgili... sizinki de buna benzer bi mantık.

akışına bırakın +1

ben de özlü sözle bitireyim madem;
''draco dormiens nunquam titillandus''
  • elorelia  (15.03.17 12:42:35) 
Aklına gelse de dillendirme. Böyle konuları konuşmanın kimseye faydası yok.

Sen bir kere terk edip döndüğün için onun şüpheleri olması bir nebze daha normal. Kıza şüphe bırakma, bu konuda net olduğunu söyle. "Yine de aklına gelirse bile bu konuları konuşmayalım, ilişkimiz için daha iyi olur" de.
  • long live rock n roll  (15.03.17 13:08:48) 
her şey bir gün bitecek. öleceğini düşünüp üzülüyor musun sürekli? bu da öyle bir şey.


  • cekilmis gayfe  (15.03.17 13:52:17) 
O ilişki biter


  • ikcı  (15.03.17 13:54:15) 
ne yapıyoruz düşünmüyoruz tabii ki. her ilişkinin bitme ihtimali vardır istersen leylayla mecnun ol sizden değil başka şeylerden kaynaklı bir şeyler olur engel olamazsınız. bunları düşünmenin kimseye faydası yok. aklınıza geldiğinde savuşturun ikiniz de ve zamanla düşünmemeye alışacaksınız. beyninizi bu şekilde yönlendirebilirsiniz.


  • sanguine mcqaer  (15.03.17 15:24:33) 
gerçekten üzmek için söylemiyorum. siz de ayrılacaksınız...

ben de kabullenemedim merak etme..
  • qazaqwsx  (15.03.17 15:27:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.