[]

Hangi dövmeciyi seçmeliyim?

Swallow: www.facebook.com

Muscat: www.muscat-tattoo.com

Şu iki dövmeci arasında kaldım. Swallow'a arkadaş gitti, memnun kaldı. Ama ben onun dövmesini canlı canlı gördüğümde "oha çok güzel olmuş" filan olmadım. Güzeldi, watercolor ile yapılmıştı ama etkileyici değildi sanki renkler.

Benim yaptırmayı düşündüğüm dövmede de watercolor tekniği gerekecek. Fotoğraftakine benzer, ama farklı renkler olacak. Muscat'ın dövmelerinde renkler çok daha güzel görünüyor ama ışıktan mı fotoğraftan mı kestiremedim. Bi de muscat swallow'a göre daha pahalı. 10x15 için 450 dolar istiyor. Swallow ise 300 dolar kadar istiyor. Benim dövme 8x10 gibi bi şey olacak.

Ne yapmalı?

 
direkt soruna yanıt değil ama...

galata tattoo'da yeliz vardı hala orada mı bilmiyorum, o bu konuda iyidir.
bir de benim bildiğim koray karagözler baya iyidir bu konuda ama şu an antalya'da takılıyor sanırım.
  • sos fistik olsun mu  (15.03.17 12:12:57 ~ 12:13:49) 
Swalow ne kadar kötü ya, bence gitme oraya muscat daha iyi kesinlikle, mavili çiçekli dövmeye bakınca water color yapabildikleri anlaşılıyor. @sos fıstık mı adam tokyoda galata demişsin :D


  • giselle  (15.03.17 12:17:49) 
baba oraya kadar gitmisken irezumi yaptir bari.


  • baldur2  (15.03.17 12:17:54) 
ilki cidden kötü. mahalle dövmecisi gibi.

ikincisine de bayılmadım ama nispeten daha yetenekli görünüyor.
  • sir gawain  (15.03.17 12:20:27) 
uk.pinterest.com

yaptir bunlardan birini keyfine bak baba.
  • baldur2  (15.03.17 12:22:58) 
Swallow kesinlikle dandik boya kullanıyor. Çok kötü renkler falan. Çizgisi de güzel değil. Sakın gitme. Muscat'ın hem tonları hem çizgisi güzel.

Dövme yaptırmaya karar verince paradan kaçmamak gerektiğini de acı bir tecrübeyle öğrendim ben. Ucuz diye bir yere yaptırdığım dövme hiçbir şekilde tutmadı ve kolumda doğum izi gibi duruyor saçma sapan. Aynı dövmeyi 200'e yaparım diyen de var 750'ye de. Para ayırabildiğim vakit 750'ye kıyıp yaptıracağım. O yüzden sana da önerim paradan kaçma, zaten bir ömür duracak orada. Muscat iyi.
  • rakunzelll  (15.03.17 12:37:52) 
@baldur2 ahah ya irezumiyi seviyorum da gelecekte yapacağım iş japonya'yl bağlantılı olacak. Yakuza makuza diyip iş vermezler şimdi. :D Bi de irezumilik bi tasarım yok kafamda.

Yanıtlar için teşekkürler. Swallowdaki renk ve kalite farkının ışıktan mı olduğunu anlayamadım bi. @rakunzell'in dediği gibi düşünüyorum zaten bi ömür üzerimde olacak ne de olsa.
  • kozmosta bir nokta  (15.03.17 12:45:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.