[]

regl olamamak

kistlerim olduğu ve regl dönemim çok uzun sürdüğü için doktor tavsiyesiyle diane 35 kullanıyordum. 1 yıl gibi bir süreden sonra ilk defa ilacı bıraktım olmam gereken günden 15 gün geçti hala regl olmadım. doktora gitmeye de vaktim yok bir süre, nedendir bu iş?




 
Vücut şifa bulmamış, aksine regl olma alışkanlığını unutmaya başlamış demek. Aynı şeyi ben de çok fazla yaşadım. Başka bir doktora git, icabında özel doktor olsun hatta en iyi doktor olsun ama bu işi çözsün.

Şekerli ve karbonhidratlı/nişastalı gıdayı olabildiğince sabahları ve nefsini köreltecek kadar yemeye çalış. Her gün bol hareket ve bol su, ayrıca mümkünse bol bol temiz hava, taze toprak, yağmurlu bile olsa. Vücuttaki stresi en doğal şekilde boşaltıcan. Bu çok önemli.

Gerilim üzüntü öfke endişe dert tasa hepsini kenara koyucan. Dicen ki "her olup bitende mutlaka benim için bir fayda var, kontrol tamamen bana ait olsaydı çıldırırdım, iyi ki bana ait değil."

Kendini ferahlatıcan. Bi de kadın olmayı iyice irdeleyip enine boyuna yüksekliğine cinsine kokusuna rengine kadar düşün ve sev. Kadınlık insanlığın kaynağıdır, çok ama pek çok kıymetlidir. Kendini cinsiyetini ve kıymetini bi teslim et. Gerisi çok geç gelecek.
  • yaren  (15.03.17 10:40:40) 
Çok geç değil çok güzel gelecek yahu. Hem de çabucak gelecek.


  • yaren  (15.03.17 10:42:17) 
İlaca yeni başlanıldığında ve bırakıldığında düzensizlikler olabiliyor. Gecikebilir, olduktan sonra bi daha ara kanaman olabilir. Ama doktora danışıp bıraksaydın. 1 yılda sonuç alamaman normal sanırım. Biraz daha bekle. Olmazsa doktora danış.


  • kozmosta bir nokta  (15.03.17 10:48:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.