[]

xiaomi mi5/mi5s/nokia 6

arkadaşlar telefonu mu değiştirmek istiyorum, aslında telefonda ilk aradığım özellik, oldukça sade ve "kibrit kutusu" gibi tasarımı olması. sony xperia z premium u çok çok beğendim, ama kronik kulaklık sıkıntısı varmış.
bu yönüyle xiaomi mi5 ve mi5s dikkatimi çekti ama ithalatçı garantisi, auto-focus sorunu gibi eksilerini okudum. özellikle telefon tamire gittiğinde kenarlarından yapıştırıcı taşmış şekilde geri gönderildiğini vs duydum, ama çok beğenenler de var.

aranızda mi5 ve mi5s kullanan varsa telefonla ilgili eksilerini artılarını paylaşabilir misiniz? özellikle garanti/tamir deneyiminizi merak ediyorum. bir de hepsiburada dışında tavsiye edebileceğiniz site var mı?

yoksa birkaç ay daha bekleyip xiaomi mi6 ya da nokia 6 mı alayım?

fiyat: 1500-2000 tl arası olan başka telefon önerilerine de açığım.

 
Mi 5s alacaktım lakin garanti ile ilgili yorumları okuyunca koşarak uzaklaştım, zaten telefonun kendisi de çok narin yapıda, illa garantiye giderim diyor, Bu sebeplerle verdiğiniz aralığın alt bandında zenfone 3 diyebilirim - geçen hafta android 7 güncellemesi de aldı gayet sorunsuz.

2000'e çıkacaksanız iphone se'de de dşünebilirsiniz sözlük yorumları gayet iyi. İkinci el düşürürseniz de samsung s7 olabilir.

Bunlar tatmin etmedi derseniz birkaç model daha sıralayabilirim. Saygılar
  • superior  (14.03.17 22:15:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.