[]

Kilo verememe sorunu

Bugün kiloma baktım ve yıkıldım.

2 ayda 4 kilo almışım. Büyük bir üzüntü yaşadım ondan biraz alkol tüketimim arttı ama normalde de aynı tüketimi yapıyordum.

Yememe içmeme dikkat ediyorum yaklaşık bir aydır. Spora da gitmeye çalışıyorum. 45 dk koşuyorum hızlı tempoda ama hergün hergün de gidemiyorum ne yazık ki ..

Napmalı ? Pirinç, şeker, tuz, makarna tüketimi yok bir aydır. Cips / çerez de haftada 1 ya var ya yok.

 
Kilo vermek adına çok bir şey yapmıyorsun anladığım kadarıyla, normal yani kilo verememen. Alkol cips tüketiyorsun, spor yapıyorsun ama o da sürekli değil. Şekeri falan kesmişsin ne yemediğini yazmışsın ama ne yediğini bilmiyoruz? Bu verilerle elde edileç sonuç paralel gibi.


  • angelus  (14.03.17 16:59:44) 
@angelus Sebze türü yiyecekler tüketiyorum. Et , tavuk, balık tüketimlerim de fırında olduğunda oluyor. Tahıllı ekmek hariç (Sabahları iki dilim) ekmek tüketmiyorum.

Alkol cips tüketimi var ancak bu tüketim ben 4-5 kilo aşağıdayken de vardı, aynı miktarda belki daha da fazla.
  • ondkz  (14.03.17 17:05:08) 
Onları da bi kes bakalım bir ay da öyle dene, bi fark görürsün muhakkak. Yani ortada bir sıkıntı varsa ve bu sıkıntıya neden olma ihtimali bulunan unsurlar da varsa, önce doğal olarak o unsurları ortadan kaldırman gerekir. Yani 4/5 kilo eksikken de bunları tüketiyordum şimdi de tüketiyorum, zararı olsaydı o zaman da olurdu çıkarımı doğru bir matematik değil. Normalde ilk bir ay vücudun en hızlı tepki verdiği dönemdir, bu dönemde bile bir etki görmemişsen bir şeyleri yanlış yapmışsın demektir.


  • angelus  (14.03.17 17:09:57) 
Cok az yiyorsan da kilo alabilirsin, kitliga sokma vücudu.


  • basubadelmevt  (14.03.17 17:44:34) 
tiroidine, insülin direncine ve d vitamininine baktır.


  • sta  (14.03.17 19:50:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.