[]

hediye sorunu

Sevgilinin doğum günü yaklaşıyor.

Şimdi sevgili kişisiyle 3 aydır çıkıyoruz ve katettiğimiz yol ciddi gözükmekte.. Konuşmalarımız geleceğe kayıyor ve uyumlu gidiyor şükür.

Şimdi bu sevgilinin(kız) doğum günü yaklaşmakta ve ben henüz bir şeyler ayarlayamadım. Çarşamba günü doğum günü var, izmirden direk istanbul'a gelecek.. işten çıktıktan sonra onu alacağım..

Aklımdaki;
Güzel bir mekanda yemek yemek.. Rezevasyon yaptırıp, masaya güller felan koydurmak.. bunun yanında şu iki model saatten birini almak ona..

www.epttavm.com

www.yildizoptiksaat.com.tr



fakat şöyle bir sorunumuz var; daha mekanın ne olacağı konusunda karara varamadım.. bulamadımda.. Saat konusunda ise; skagen skw2449 siteden sipariş vericektim ama kalmamış.. saatvesaat te ise 712 lira, param yok o kadar..

Fossil i ise yarın sabah sipariş versem yetişmeyebilir.. Dükkanlara gittiğimde bu tarz sevdiğim saatler için sitedekinden çok daha fahiş fiyat çekiyolar..

Bana, istanbul'da anadolu yakasında güzel,nezih ve sevgiliyle yemek yenecek bi yer.. ve makul alabileceğim en fazla 450 tl ye vceya daha düşük fiyata kadar saat önerebilir misiniz.

Alternatif her türlü başka bir öneriye de açığım.. tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.

 
Kadıköyde victor levi' yi önerebilirim şarap evidir kendisi; romantik de bi adamsın belli; konsept güzel olur diye düşündüm.

Hediyeye gelince sevgilin takı seviyosa bir pandora mağaZasına gir bak derim.

Kolay gelsin :)
  • Melodia  (13.03.17 21:27:51) 
Melodia +1
Göztepe'de Vino Steakhouse var, orayı da tavsiye ederim. Biraz daha pahalıdır ama ortamı daha iyi.
Pandora'dan saat yerine charm bilezik/bileklik alabilirsin. İleriye doğru bi şeyler düşğnüyorsun, paylaşımlarınız arrtıkça o bilekliğe yeni charmlar ekleyerek ikinize özel hale getirmiş olursunuz.
Ya da altın, küçük küpe güzeldir, zariftir.
  • dijalli  (13.03.17 23:00:32) 
sirkeci'de doğubank'ın çevresindeki saatçilerde skagen benzeri saatler var. örneğin danish design diye bi marka vardı, sanırım fiyatları daha uygundu. oralarda bakınırsan beğeneceğin bişeyler bulursun muhakkak. sirkeci'de saat ve saat de var bu arada. bu saatten sonra internet yaş iş gerçekten. haa, internet sitesinin depo adresini bulup gidip doğrudan almak da bi seçenek olabilir.

linkteki skagen'in lacivert kayışlısını kullanıyorum ve çok seviyorum, bu nedenle sık sık bakarım skagen standlarına. örneğin bir kaç ay önce bir boyner'de içi sedefli bi modelini, atıyorum 800'lerden 400'lere düşürmüşlerdi. gitsen kesin bulursun diyemem ama, dönem dönem böyle indirimleri oluyor, kontrol etme imkanın varsa bi ara sor derim.
  • manuel mandalina  (13.03.17 23:13:29 ~ 23:14:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.