[]

Hattın benim talebim olmadan taşınması

Arkadaşlar vodafone kullanıcısıyım, aveadan bikaç saat önce mesaj geldi, hat taşıma talebiniz alındı diye. Ben böyle bir talepte bulunmadım. Müşteri hizmetlerini aradıgımda ve bayiye gittigimde birinin benim kimlik bilgilerimi kullanarak böyle bir talepte bulundugunu söylediler. Taşınma talebi farklı bir kızlık soyadı verildigi icin geri alınamıyor, dahası bu bu kadar kolay mı? Bu durumda savciliga gidip suc duyurusunda bulunmam gerekiyormus. Ben savciligin nerede oldugunu dahi bilmiyorum, üsküdardayım, savcılıga basvuru icin nereye gitmem gerekiyor, ögleden sonra gitsem yeterli olur mu? Ayrıca demek ki kimlik bilgilerim bu kişinin elinde, bunları daha da kötüye kullanmaması icin neler yapabilirim? Bu konuda bilgisi olanlar beni yönlendirebilir mi?




 
saçmalığa gel.

başkası sahte kimlikle benim numaramı taşıyacak. sonra validemin evlenmeden önceki soyadını uydurup bana engel koyacak. operatör de bir şey yapamayacak :))

yemin ederim böyle salakça bir uygulama ancak türkiye'de olur.

o halde gelen faturayı da ödemeyin. dava açarlarsa kayıtlardaki kişinin siz olmadığınızı ve validenizin evlenmeden önceki soyadını da kanıt olarak gösterip sunun.

olaya gel ya.

Kimliğinizi değiştirin. seri numarası vs de değişecektir. ayrıca kayıp ilanı da verin. en azından hükümsüzdür diyerek bulanın yapmış olduğu işlemlerden sorumlu olmazsınız. (biliyorum kayıp değil ama kayıp gibi düşünün)
  • eeb  (13.03.17 18:41:19) 
btk'ya şikayet et. ayrıca savcılığa vermende gerekiyor. senin kimliğin, sahte beyan imza vs işleri için. btk'ya şikayet etmeyi unutma altını çize çize söylüyorum.


  • sarlatan  (13.03.17 18:52:54) 
hattini alirlarsa hattin ile islem yapabilecek yerleri saglama alman gerekebilir banka vs. bunun icin tasima islemi tamamlanmadan halletmeye calis.


  • oshamahue  (13.03.17 18:59:41) 
ben aylardır babamın üzerine olan hattımı kendi üzerime almaya çalışıyorum. avea diyor ki "babanızla birlikte gelip dilekçe vermeden hattı babanızın üzerinden size taşıyamayız"

bunu diyen kurum sizden habersiz/izinsiz nasıl hat taşıyabiliyor acaba, büyük mallık ve sağlam rezalet
  • ofelia  (13.03.17 19:11:03) 
Arkadaslar, durum guncellemesi yapayim. Az once aveadan mesaj geldi, tc kimlik no nun uyusmadigi icin talebiniz reddedildi diye. Bence baska biri kendi numarasini tasimak istedi ve yanlislikla benim numaram yazildi. Fakat kimse dikkat etmeyince de bilgiler bana geldi. Baska bir mantikli aciklama bulamiyorum.


  • balpolen  (13.03.17 19:37:26) 
geçen ay arkadasımın başına geldi 4 bin tl fatura, vodefone bide üzerine bagırıp cagırdı fatura ödeyin haciz göndericez diye

hemen simdi btk ya mail at bunu yapab şubeden şikayetçi ol, birileri çok para kazanıyor bu işlerden ve hemen el atmazsan o parayı sen ödiceksin

sonrada vodafone a şikayet et siteden t
  • hopp  (13.03.17 20:36:16) 
btk'ya şikayet +1.


  • babilbaligi  (13.03.17 23:07:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.