[]

Ders çalışmalık cafe

Avrupa yakasında toplu taşımayla ulaşılabilecek,
wifi+priz olan,
kalabalık olmayan mekan lazım.
Kütüphane olmuyor.
Saatlik ücret ödeyemem.

Beşiktaş nero/starbucks ölüm kalabalık çok kötü.

Duyuruda arayıp bulduklarım:
-Douwe egberts varmış galiba pangaltıda, hiç gitmedim yer bulunur mu?
-Bebek strabucks, etiler starbucks manzaralıymış, yer bulmam imkansız diye tahmin ediyorum.
...
Alakasız ek soru: duyurunun arama şeysi niye bu kadar kötü ya, yeniden eskiye sıralayınca rasgele duyuruları diziyor?

 
abi ben geçenlerde bir sertifika sınavına hazırladım, Bomonti'de MOC var, osmanbey metrodan inince 7-8 dakika yürüme. orada camın önünde bir bar var, mis gibi yemin ediyorum. Mekan da aşırı havadar geniş ve söylediğim kısımdan dışarıyı gördüğün için de bunalmıyorsun hiç. Kahve yemek tatlı her şeyi de yerinden kalkmadan çözebiliyorsun. yani harbiden çalışacaksan burada çalışırsın, burda çalışamıyorsan başka yerde de çalışamazsın :D 2 gün kullandım gerçi ama aşırı verim aldım, memnun kaldım. Sertifikayı aldım yani :D


  • nevrochaotica  (13.03.17 16:18:16) 
taksim tünele doğru bi sıtarbaks vardı eskiden çok boş olurdu kapanmadıysa bakabilirsin.


  • freya  (13.03.17 16:26:55) 
Galata'da mavra var. ben genelde orada çalışıyorum, olmazsa çukurcuma'da 49 çukurcuma olabilir, bebek starbucks çok tatlı, etiler de öyle. cepteteb hesabın varsa workinton'lar ayda 1 gün ücretsiz, şişhanedeki gayet iyidir. en verimli çalışma alanım cidden mavra ama.


  • Bowie  (13.03.17 16:43:26) 
hiç çalışmadım etmedim bir kere girdiğim de gördüm. belki fikir olur. karaköydeki salt'da bir sürü insan ders çalışıyordu.


  • hononu  (13.03.17 17:26:42) 
Salt Galata biçilmiş kaftan. Kalabalık olsa dahi insanlar sessiz sessiz dersini çalışıyor.


  • havana  (13.03.17 18:05:50) 
benim önerim yok ama yukarıda belirtilen tünele giderkenki starbucks ve pangaltı'ndaki douwe egberts kapandı geçenlerde, onlara boşuma gitme. kimsenin gitmediği ders çalışmalık sakin kafelerin kaderi kapanmak, çünkü kimse gitmiyor :(


  • tejeve  (13.03.17 18:16:47) 
Boğaziçi Üniversitesine gidebilirsin? Güney kampüsteki çalışma yerleri çok kalabalık olmaz, aşağıdan kahveni de alırsın mis gibi. Beşiktaşa çok uzak da değil.


  • noluyo yaa  (13.03.17 18:23:30) 
@tejeve, :(
@bowie, 49 çukurcuma küçük bir pizzacıymış googlelayıp anladığım? Ders çalışılır mı ki orda?
@noluyo yaa, dışardan alıyorlar mı? itüye arkadaşımı sokamıyorum çünkü ben (aileme bile sıkıntı yapıyolar).
  • pikrua  (13.03.17 18:35:47 ~ 18:37:29) 
@pikrua, Benim zamanımda saat 5'e kadar kimliksiz giriyordun Hisarüstünden. Bebekten gidersen hiçbir zaman kontrol olmuyordu. Beşiktaşta yaşıyorsan bebekten git, otobüsten indikten sonra 10 dakika yukarı yürü oradasın zaten. Ben 2 sene önce mezun oldum ama, o yüzden son durum nedir bilmiyorum.


  • noluyo yaa  (13.03.17 19:23:00) 
bomonti moc +1
mavra +1

moc'un alani daha genis ama aksamlari boyle 9-10'a dogru kalabalik ve gurultulu olabiliyor, civardaki cocuklu aileler falan geliyor. pazar 11, diger gunler 12'ye kadar acik diye biliyorum.

mavra'nin alani kucuk ama bazen ofisten cikar 5 kisi orda calisirdik, yine haftasonu falan degilse sakin ve guzeldir, yiyecekleri de guzeldi tostuna kadar.

ben eve internet bagli degil henuz diye her gun moc'tayim bu ara orda calisiyorum, rahatim.

ha bir de tunele dogru turk-alman kitabevi var ust kati var sakin gorundu gozume 1-2 kez.
  • hjarteblod  (13.03.17 20:49:16 ~ 20:49:50) 
türk alman kitabevi +1

üst katı tabi.

laptop + kitap + defter falan gibi çalışıyorsanız geniş masalardan birine çökebilirsiniz ama yönünüzü televizyona çevirmeyin derim, slaytlar dikkat dağıtıyor :) Buranın tek handikapı yiyeceklerin sandviç/kekle falan sınırlı olması diğerlerinden artısı ise araya bir bira sıkıştırabilmeniz. biraz gürültülü olabiliyor alanı moc'a göre dar olduğu için, kulaklıkla çalışmanızı tavsiye ederim. güzel database oluştu katkıda bulunayım dedim.
  • nevrochaotica  (14.03.17 10:05:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.