[]

seviştikten sonra ayrı yatmak

size normal mi geliyor? yapıyor musunuz / yapar mısınız? sevgiliniz yapsa rahatsız olur musunuz?

benim üç günlük sevgilim, birlikte dışarıda geçirdiğimiz ilk gece bunu yaptı. seviştikten sonra yandaki kanepeye yattı ve tv izlemeye başladı. ben kalkıp napıyosun sen orda diye sordum. "sen rahat uyu diye buraya uzandım" dedi. ne diyeceğimi şaşırdım. sabah karşı uyandığımda karşı kanepede uyuyordu. aşırı sinirlendim. yani o kadar sinirlendim ki uyku tutmadı sabaha kadar. sabah olur olmaz kalktım, giyindim ve evden çıktım. beni durdurmaya çalıştı, peşimden koştu ama durmadım. kendimi gerçekten çok kötü hissediyordum.

iki gün boyunca görüşmedik. sürekli mesaj attı, aradı ama konuşmak bile istemedim. neye kızdığımı bile anlayamadığını söylüyordu. defalarca özür diledi. ben sakinleşince buluştuk ve oturup konuştuk.

kendisine göre bu kadar sinirlenecek bir şey yok çünkü önceki ilişkisinde de seviştikten sonra başka yerde yattığı oluyormuş. benim böyle tepki vermemi hiç beklemiyormuş. uyku tutmamış ve beni rahatsız etmemek için yanımdan kalkmış. uykun gelince neden yanıma gelmedin de orda uyudun diye sordum, bi cevap veremedi.

yorumları alayım.

 
Haha komik. Normal değil tabii ama daha yeni başlamışsınız ilişkiye, böyle farklı alışkanlıklar olabilir. Konuş, derdini anlat güzelce; tavrını değiştirmezse gerekeni yaparsın.


  • fragile lady  (13.03.17 10:46:50) 
Mümkün, dinlenmek istemiş olabilir. Seviştikten sonra yan yana yatılacak diye bir kural okuduğumu hatırlamıyorum


  • Bowie  (13.03.17 10:47:09) 
sevişme sonrası erkeklerde görülen soğuma olayından muzdarip olabilir :) ıyy ben bunu mu ziktim diyip kanepeye geçmiş olabilir


  • dafuq  (13.03.17 10:49:22) 
Abartıyorsun.


  • arnold schwarzeneger  (13.03.17 10:51:54) 
Beraber uyumak güzeldir ya
Sarılıp uyumayı bilmeyen erkeği çöpe atın

  • photo85  (13.03.17 11:36:17) 
Bence haklısınız ben olsam ben de aynı şekilde hissederdim ve kırılırdım. İlla sarılarak uyumak zorunda değildi ama yanınızda yatmalıydı. Kişiden kişiye değişen bi durum kimine göre normaldir evet ama benim için kabul edilir bir şey değil. Çok üstünüze gelmişler kendinizi anormal hissetmeyin.


  • pastörizesüt  (13.03.17 12:09:32) 
Normaldir. Sıcak gelmiştir, daralmıştır, uyku tutmamış, ya da ne bileyim belki çok gazı vardı adamın, şimdi kaçırırım diye düşündü falan:D Bunların hepsi olabilir. Ben de bazen tek yatmak istiyorum.

Bu sıkıntıyı günlerce içinize atıp sinir harbi yaşamak yerine o anda konuşsaydınız keşke. Yeni ilişki ve biraz romantizm istemişsiniz belli ki ama tek bir olaya bakarak karar vermeyin.
  • peggy  (13.03.17 12:18:36) 
önceki ilişkisinde öyle yapıyo olsa da sen buna razı olmak zorunda değilsin. kim ne derse desin bence çok saçma.

sen de biraz abartı tepki vermişsin. oturup düzgünce isteklerini söylemek varken kalkıp gitmenin manası yok.
  • elorelia  (13.03.17 12:20:01 ~ 12:40:00) 
olabilir bence abartıyorsun
normal mi dersen değil. Ama 3 günlük diyorsun bence o öyle birisi.
abartma derim.
  • basond  (13.03.17 12:24:59) 
Erkekler, genelde, cinsel ilişkiden başka bir amaç gütmeyen birlikteliklerinde böyle şeyler yapar, diğer ihtimallerin oranı çok düşük.


  • angelus  (13.03.17 12:25:19) 
ilişkiniz daha çok yeni ben 3 günlük bir insanın yanında rahat uyuyamazdım, zor uykuya dalan biriyim mesela, belki o da daha alışamadı ? açıklamasını da yapmış abartmışsınız bence.


  • volkanaydin152  (13.03.17 12:52:52) 
yani, şimdi abartmışsın diyenleri de haklı buluyorum.
o da muhtemelen hormonların etkisiyle olan, cinsel ilişki sonrası psikolojisi falandır.

ama daha üç günlük ilişkide neden ayrı yatılsın ki?
ben olsam bozulurdum açıkçası.

daha üçüncü günden böyle olmaz, insanın da bir hevesi olur/olmalı.
şimdi romantizm olmayacak, 5. yılın sonunda mı olacak?
yani o zaman da olsun tabii de, daha en baştan böyle olması benim de canımı sıkardı.
insan o büyü bir süre bozulmasın ister sonuçta.

havada bırakılmak her zaman rahatsız eder.
benim hemen sıtkım sıyrılır böyle durumlarda mesela.
  • blatta hiberna  (13.03.17 12:54:13 ~ 12:56:35) 
angelus +1 duygusal yaklaşım yok


  • cekilmis gayfe  (13.03.17 13:12:49) 
Çok abartmışsınız yahu. Yanında yatsa be fark eder? Bunun sevgi ile falan alakası yok


  • benaslindayohum  (13.03.17 13:20:16) 
bunu benim de yaptığım oldu. uyuyamıyor, yatakta debelenip duruyorum. bir de o stresin üzerine yanımdaki insanı rahatsız ettiğimi düşünmek istemiyorum.

adam haklı. aşırı tepki vermişsiniz. belli ki o bunu gayet normal bir davranış olarak algılıyor. kendinizi bu tavırla değil, konuşarak ifade edin.
  • filteria  (13.03.17 13:24:19) 
bence abartmamışsın. en azından senin bozulduğunu görüp yanına gelebilirdi. şahsen ben bunu bi kere yaptım; kafam güzelken yattığım bir kızdan pişman olup yatağımı ona bırakıp kanepeye geçmiştim. tabii ki senin adam bu derecede değil eminim ama insan nezaketen bile sarılır yatar biraz yani, ağır öküzmüş.


  • tughan  (13.03.17 14:14:16) 
off yıllar yıllar önceki halimle empati yapmam gerekti anlamak için. anladığım gibiyse üzüldüm çocuk için. sen üstüne alınmışsın ama senle ilgili değil durum büyük ihtimalle.

anlatırdım da şimdi çok özele kaçar. zaten anlatırken gözüm dolar :) kendin birlikte uyumak istiyorsan, bunu istemek hakkın tabii ama, seni değersizleştirmediği sürece sen çok şeyapma. üstüne alınıp üzülme yani :)
  • otonomo  (13.03.17 14:25:47) 
abartmamışsın, 3 günlük sevgilin salağa yatmış ve seninle biraz daha oynamak istiyor.


  • nocturness  (13.03.17 15:49:13) 
Ben takarım ama yakın birkaç arkadaşımdan birileriyle birlikte uyuma çabasının onları ne kadar zorladığını ve mutlaka ayrı yataklarda uyuduklarını da duymadım değil.

Bu noktada karar vermesi gereken sensin. Adamın samimiyetine güveniyorsan yürü.

Ha bir de, gece boyu 1 saniye sarılmadan durmayıp sonra sittin sene aramayanı da gördü bu gözler ve inan bana o çok daha kırıcı oluyor :)
  • lcha  (13.03.17 16:26:04 ~ 16:26:33) 
Bilmemkaç yıllık evli olsanız normal de, ilişkinin ilk günlerinde ve ilk sevişmede olması güzel değil bence. İlişkinin ilk zamanı aşık aşık yanından ayrılamamak demek;tutku ve hormon coşması demek. 20 yıllık çift değilsiniz ki. Bunu yapmaya ihtiyaç duyması garip olmuş, normal değil. Bir de eski ilişkisinde alışmış olduğuna göre tecrübesiz ya da eski ilişkisi uzunca ve bu nedenle ilişki ile ilgili bir şeyleri unutmuş olabilir. Öyle ise "Yazık kız, bilemedi ne yapacağını, kimin çocuğuysa" derdim. Başka türlü ise çok fena bozulurdum, hayat kadını muamelesi yapılmış gibi hissederdim. Tamam, illa kaşık pozisyonu olmasın da, yanından kaçmış gibi oluyor böyle de. Tepki bana da abartılı geldi ama değer verilen ve ilişki düşünülen bir kişi için çok da yersiz gelmedi. Ben olsam ne yapardım diye düşündüm, sabah konuşmak da istemezdim sanırım ama bozulmam geçince dersini sorardı


  • aychovsky  (13.03.17 18:23:19) 
Olmamış o adam, koşarak uzaklaş.

İnsana kendisini değersiz hissettiren adamlara prim vermeyin.
  • chitosan  (13.03.17 18:43:51) 
3 günlük ilişki olduğu için seni pek benimseyememiş olabilir. sevgililiğin olayı seviştikten sonra daralmadan, sıkılmadan, yabancılaşma yaşamadan beraber yatmaya devam edebilmek zaten. ama ilişkinin ilk gününden o samimiyet hissine ulaşamamış olmasını da çok yadırgamamak lazım çeşit çeşit insan var. rahatsız hissetmekte haklısın hoş bir şey değil.


  • passive aggressive  (13.03.17 18:44:38 ~ 19:21:14) 
Sevgilim olmayan biriyle başıma geldi, kendisi istedi. Ben de başka yere gittim yattım. Tuhaf ama oluyor.

Sevgilim böyle bir şey talep etse senin gibi tepki gösterirdim.
  • yirmisantim  (13.03.17 19:00:17) 
31ci erkekler nasılda nokta atışı yapmış. seviştikten sonra ilgi kesiliyorsa seninle sevişmek için birliktedir. sevgili demek sevmek demektir. ağır konuşmiyim ama seni sevmiyor olabilir. kafasındaki sevgililik takılmak falan olabilir. burada önemli olan senin kafanda onun ne olduğu. bu duyuruyu açıyorsan devam etmesini ve ciddi bişeyler olmasını bekledin sanıyorum. ben olmaz diyorum.

ha bide 3 günlük dedin ya, öncesi yoksa zaten sarılıp uyunmaz. hatta 3 günlük ilişkide sevişilmez bile bence. o direkt sevişmek için birlikteliktir. hatta 3 günde sevgili de olunmaz :P bence sende de sorun var eğer onu sadece 3 gündür tanıyorsan.
  • freetakilir  (13.03.17 21:46:26 ~ 21:52:48) 
böyle bi kalasla çok uzun süre geçirme.

ilk sevişmeden sonra sevgilinin başka yerde uyuma lüksü yok arkadaş. o kadar da değil.

sevgi göstermeyeceği kızla sevgili olmasın buddy olsun o da.


yeterince bir şey hissetmiyor da olabilir o da bir seçenek, her türlü yolla gitsin.
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine  (13.03.17 21:50:21) 
hiç abartmamışsın, yaptığın hareket gayet normal. burada yazılan adam haklı filan diyenlere de inanma. sevgiliysen ve sevişmişsen hele bir de bu ilk sevişmeyse senin yanında yatacak arkadaş.

ispanyada yaşadım. orada erkekler tek gecelik ilişkilerinde, friends with benefits durumlarında bile gece yatakta kalıp, sarılıp uyuyorlar.
  • you are my lethe  (14.03.17 02:12:48) 
bu konu hala konuşuluyor mu ya sabahtan beri :) kadınlar takılır böyle şeylere, düşünmemesi garip geldi bana. özellikle daha ilişkinin başında böyle davranması garip. hani uzun zamandır birlikte olsanız her şey otursa sorun etmezsin sen de, garip kaçmazdı yaptığı.
ama şeyi anlamadım nasıl 3 günlük sevgili? tam 3 gün önce mi sevgili oldunuz, lafın gelişi mi 3 günlük?
acaba o seni daha sevgili olarak görmüyor olabilir mi?
  • nıç  (14.03.17 02:18:26) 
duygusal bir şey olmasa bile gece sabah olmadan bitmediğinden her posta yataktan kalk diğer yatağa git faslı angarya gelir bana. çıplak kalcalara sarılınca tekrar hareketlenip sabaha kadar 5 defa falan sevişmek en güzeli. ama aralarda sarılma vs olmayacak.

arada aşk vs. varsa salla zaten. sarmas dolas yatmak lazım. hele ilk zamanlarda..
  • twelfth  (14.03.17 12:39:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.