[]

Wikileaks cia sizintisi

Pek teknolojik bilgisi olan biri degilim ama bu iddia ile ilgili birsey soracagim.
Hakaten boyle bir durum var ise simdiye kadar hic mi kimse veya kurum kullanmadigi halde internetindeki belirsiz veri trafigini farketmez. Sonucta bi upload olacak degil mi. İllaki bilen birisine denk gelir farkeder bu durumu. Wikileaks olmasa farkedilemeyecek mi yillarca?

www.diken.com.tr

 
Bilgisayarının şebekeye elektriğine bağlı olması bile yeterli. Onun için askeri karargahlarda odaya giren elektrik hattına jammer gibi vazife gören cihazlar yerleştiriyorlar. Şimdi adını hatırlamıyorum ama Aselsan üretiyor.

Bu geçen sene çıkmıştı sanırım. intel'in bazı cpu'larının dışarıdan otomatik olarak uyandırılabilip; bilgisayar açıldıktan sonra da verilere falan erişme olanağı olduğu ortaya çıkmıştı.

Yani senin bilgisayarından bilgi çalmak isteyen olursa ruhun duymayabilir.
  • malheiros  (12.03.17 23:43:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.