[]

Eyeliner önerisi

Simsiyah mat akmayan eyeliner önerisi verebilir misiniz? Jel olanları beceremiyorum ucu keçe gibi olsa müthiş olur.




 
Aynı arayıştayken bir arkadaşımın eyelinerını beğenmiştim, deborah dipliner kullanıyorum demişti. Henüz alamadım ama onda çok güzel duruyor. Ben keçe uçlu olarak the balm'ın eyelinerını kullanıyorum. İstediğim mat simsiyah görüntü yok.


  • irene  (12.03.17 22:02:47) 
keçelerde simsiyah görüntü zor. maybelline'in klasik keçe uçlu olanını kullanıyordum ama çok memnun değildim, sonra the balm'ın jel olanına geçtim. en son maybelline'in master precise curvy adlı keçe uçlu ürününü aldım. henüz denemedim ama sürmesinin çok kolay olduğu söyleniyor. kalemin ucu dikdörtgen kesitli, faklı tutuşlarla farklı kalınlıklarda çizgiler çekebiliyorsun, ucu da keskin bitiş için sivri bırakılmış. videolarını inceleyebilirsin.

@irene, dipliner'ın fırçası daha kısa olduğundan sürmesi de daha kolay oluyor.
  • manuel mandalina  (12.03.17 22:16:45) 
www.hepsiburada.com

3-4 yıldır kullanıyorum aşırı memnunum. akma, bulaşma falan yapmıyor, günü rahat bitirirsin tazelemene bile gerek yok. görüntüsü koyu yoğun bir siyah, böyle sulu boya gibi durmuyor. sürüşü çok kolay ben eyeliner sürmeye bununla alıştım diyebilirim.

ayrıca anneler günü, sevgililer günü ve yılbaşında falan %50 civarı indirime giriyor watsons ve gratislerde, o zaman daha uygun fiyata alıp stok bile yapabilirsin.
  • buneperhizwhatisthis  (12.03.17 22:28:20) 
The balm schwing eyeliner.


  • whysoweird  (12.03.17 22:44:18) 
the balm schwing +1


  • theseachange  (12.03.17 22:59:14) 
the balm schwing


  • tiredpanda  (12.03.17 23:01:06) 
yukarıda adını verdiğim ürünü denedim senin için, sakın alma! :/


  • manuel mandalina  (12.03.17 23:10:30) 
bugün maybelline master precise'ı aldım, eve gelince denedim gayet güzel, simsiyah. kaç saattir herhangi bir akma yapmadı, çok da rahat sürülüyor. ultra fine tip olanı.


  • lily briscoe  (12.03.17 23:42:48 ~ 23:43:17) 
Wet And wild idi sanırım markası gratisten 10 tl ye almıştı kardesım, memnun.


  • poncikkurabiye  (12.03.17 23:53:18) 
The balm +1

Herhangi bi eyelineri surdukten sonra ustunden siyah far gecerek sabitleyebilirsin. Akmaz kokmaz :)
  • turuncu sufle  (13.03.17 01:41:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.