[]

Erkek kız ilişkilerine dair bir soru..

Erkek face üzerinden kıza arada yazıyor kız da aşk arıyor genel olarak erkeğin de kendisinden hoşlandığını biliyor. Arkadaş gibi konuşuyor iki taraf da. Erkek kızdan tel nosunu istedi vermedi zamanında. Bundan bişey çıkar mı sizce? Erkek kişisi ne yapsa daha güzel olur?




 
Faceden yazar mesaja

"sevgili x, zamanında senden telefonunu istedim vermedin, vermiş olsaydın telefonla arayıp sormak isterdim ama şimdi de mecbur burdan yapmak zorundayım. Eğer sen de istersen bir gün buluşup bir yerlerde (kahve,çay, bira) içmeyi çok isterim. Ne dersin? Telefonunu verseydin facebook mesajıyla seni görmeyi istediğimi yazan adam olmayacaktım, beni sen yaktın. :))"

Talep net, esprili kişilik var, sapık değilm ve faceden sormaktan rahatsızım tavrı var. Dışarda görüşmeye davet var, kibarlık var. Eh ilgin olduğu zaten belli.

Buna gelen cevaba göre yolunu çizersin.
  • medre  (12.03.17 21:53:50) 
bu hikayedeki kiz tarafi ben olsam, medre'nin mesaji gelse, ve benim de fikrim olumlu yondeyse gprusme teklifini kabul ederdim. mesaj da hosuma giderdi :)


  • in vino veritas  (12.03.17 22:42:30) 
in vino veritas +1
Benim fikrim olumlu olmasa bile olumluya evrilir bu mesajdan sonra :)
Ama gaza getirmek gibi olmasın belli de olmaz bu işler :):)
  • mutekebbir  (12.03.17 22:52:24) 
belki once yuzyuze gormek istiyordur seni, yukarida yazanlara katiliyorum bence niyetini acikla bu sekilde


  • tiredpanda  (12.03.17 23:03:54) 
Bir sey cikmaz bundan ama gorusme teklif et yine de.


  • stavro  (13.03.17 00:00:14) 
Erkek telefonunu istemiş kız da vermemişse neden halen tırmalayan erkek olsun.İlişki tek tarafın omuzunda olmaz.


  • turkuaz  (13.03.17 00:18:48) 
Kız tarafı aşk aeıyor demişsin demekki aradığı aşk erkek tarafında değil bence er kişi yeni denizlere yelken açmalı.


  • tito  (13.03.17 00:32:31) 
Telefon vermediyse sürekli zorluk çıkaracaktır. Uğraştırmaya meyilli biri muhtemelen. Ben olsam sallardım.


  • arnold schwarzeneger  (13.03.17 10:43:30) 
kızın hoşlandığına dair bir şey göremedim. bi test etsin bakiyim yazmasın 1-2 hafta. numarayı da vermemiş zaten. ben uzardım. ama hadi söyleyemiyo desek 1-2 hafta sonra belli etse bile o çocuğun biridir muhtemelen. aklı başında kız öyle yapar mı?


  • freetakilir  (13.03.17 21:58:49) 
hayır cıkmaz. kızı silsin ve unutsun


  • twelfth  (14.03.17 12:42:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.