[]

üniversite kontenjan

2016 istatistikelerine baktığımda örneğin bir üniversitedeki bir bölümün 30 kontenjanı varken ygs ile yerleşen :15 deniyor ve taban puan 394,747 olarak açıklanmış.

şimdi 16. kişinin puanı atıyorum 300 olsaydı bu bölüme girebilir miydi?


bu kontenjan durumlarına göre kendi puanım 300 gelirse ve ilgili kurum benzer bir kontenjan açarsa geçen sene bu şekilde 394 ile kapatmış yerleri yazmalı mıyım?


umarım anlatabilmişimdir.

 
evet girersin. yazıp yazmamak sana kalmış. bilemem


  • glamdr1ng  (12.03.17 20:50:53) 
evet yazabilirsin. 30 kontenjana başvuran 29 kişi olsun ve 29.bile en az 400 puan almış olsun sen 30.başvurduğunda puanın 300 bile olsa kontenjan hakkından girebilirsin


  • prens zuko  (12.03.17 20:53:20) 
taban puan/taban başarı sırası getirilen bir bölüm değilse evet yazabilirsin, gidebilirsin.


  • blue eyes white dragon  (12.03.17 20:57:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.