[]

hollanda ile yasanan kriz sonrasi

yetkililerden malum aciklamalar geliyor. bedelini odetecegiz, bedeli agir olacak vs.vs.vs. adamlara itlahalitimizdan cok ihracatimiz varmis. simdi; partizan veya muhalif olmadan yani işe duygu karistirmadan dusunursek bu bedel hollanda'ya,dolayisiyla da ab ye nasil odetilebilir ki? multeciden baska bilmedigim barutumuz var mi?




 
Turkiye zaten ekonomik yaptirim uygulamayacagiz diye aciklama yapti. Cunku kendisi zararli cikardi oyle bir sey yapsa.

Yapacak bir sey yok, iste nota verilir en fazla, ic piyasada Dunya lideriymisiz gibi cek panpa pozlari verilir, kalir oyle.
  • crown  (12.03.17 19:39:43) 
hiçbir şey yapamazlar. hollanda türkiye'ye en fazla doğrudan yatırım yapan bir ülke


  • tahin pekmez yoğurt  (12.03.17 19:58:29) 
Ekonomi bakanı "Hollanda' ya ekonomik yaptırım uygulayacak seviyede değiliz." açıklaması yaptı.

Edit: tr.sputniknews.com
  • hayde bre  (12.03.17 20:20:28 ~ 20:21:08) 
maksat maduriyet yaratmak. bir seçim taktiği. olaylar hükümete yaradı istediklerini aldılar. mhp seçmeni ve yabancı seçmen evete daha çekildi. yaptırım falan filan evetçi takıma baskılanmış gözükmemek için yapılmış formalite icabı sözler. seçim biter devam edilir aynen. yani ortada dediğin gibi bir sürpriz davranışlar yok.


  • aat bh  (12.03.17 20:20:30) 
skunk'a falan zam gelir, kaçakçılık zorlaşır vs.


  • selam  (12.03.17 20:53:40) 
en azından 90 lı yılları sadece oyundan ibaret olarak yaşamayanlar simdinin türkiyesini o zamanlar ile daha iyi kıyaslar. eskiden bu türden tepki bile verilemiyordu. referandum, secim olmasa bile bu tepkiler verilecekti. avrupa da biliyor, türkiyenin artık kendilerinin her sözünü dinleyen uslu çocuk olmadigini.
hiç bir cevap verilmese birilerinin dalga gecmek icin söyleyecegi :
bak inekleri ile ünlü hollandaya bile bir sey diyemediler..

türkiye ne yapsa hata oluyor birilerine göre:)
sinir illerine bomba düşer.. sual :
devlet nerede, neden önlem alinmiyor?
devlet suriye de operasyon baslatır.. sual :
suriye de ne işimiz var ?

güler misin ağlar mısın?
  • 1adam  (12.03.17 21:05:15) 
konuştukça içindeki kirlilik etrafı da kirletiyor. aynen devam... nereyi ve ne uğruna vatan görüyorsun da hainlikten bahsediyorsun?
---
aylar önceki asıl hailiklere bile sesin bu kadar çıkmamıştır.
  • 1adam  (12.03.17 22:50:56 ~ 22:52:14) 
acemi +1
unutmak için 1 gün bile beklemedik.daha dün bakan "uçağa iniş verilmezse yaptırım olacak" diyordu. adamlar bakanı deport ettiler resmen.

heee "iyi atar yaptık. çok iyi gider yaptık"

seçim malzemesi olarak kullandık işte. yaptırım zaten yapamazdık.
  • burya  (12.03.17 22:59:11) 
hala tuvalet deliklerindeki şeyleri sözcükler arasına ekleyerek cevap veriyorsun ya haklı/haksız da olsam sana cevap verecek bir şey görmüyorum.


  • 1adam  (12.03.17 23:25:12) 
Maltepe Üniversitesi Erasmus programından çıkmış. Bu onlara yeter bence.

Yok lan acemi haklı, daha dün apo itini saklıyor diye kükremedik devlet bırakmayıp apoyu pinpon topu gibi ülke ülke gezdiren, Suriye'yi Meclis açılışında savaşla tehdit edip kamp kapattırıp apoyu şutlayan, Kardak krizinde sat komandolarını bir gecede kayalığa çıkaran Türkiye şimdi konsolosluk önünde meyve bıçağı ile portakal doğruyor.

Zamanında memleketi "babalar gibi sattılar" çünkü. Şimdi adamlar parasını verip aldıkları ülkede istedikleri gibi at koşturuyorlar.
  • babilbaligi  (13.03.17 10:47:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.