[]

Bir zamanlar BRT adında bir kanal vardı hatırlayanlar bakabilir mi?

Selam dostlar, ne olduysa şimdi aklıma düştü. BRT vardı bir zamanlar 1998-2001 arası yayın yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca bayağı da kaliteli kanaldı. Her neyse o kanalda pazar günleriydi sanırım, bir yabancı dizi yayınlanırdı. Fransız dizisi olması lazım. Çiçekçi bir kız vardı, provence gibi bir yerde bağ evinde yaşıyordu sanırım. ufak mavi bir arabası vardı yanlış hatırlamıyorsam. Küçük bir köyde sakin bir hayatı olan bir kızdı. Aradım taradım web arşivindeki gazetelerin tv rehberlerine baktım bir türlü bulamadım. Hatırlayan var da yazarsanız müteşekkir olurum.




 
kanalı hatırladım ama diziyi değil. bayındır radyo televizyonu muydu açılımı yoksa birleşik radyo televizyon mu ne öyle bir şey.


  • runfor  (12.03.17 00:45:08) 
tanıma uymuyor ama brt ve fransız deyince akla ilk gelen:

darkangelhome.wordpress.com
  • 507  (12.03.17 01:23:35) 
@507 evet böyle bi dizi hatırlıyorum ama bu dediğim pazar akşamları yayınlanıyordu. :/


  • AdamFawer  (13.03.17 04:27:29) 
Cem özer show programi yapmıştı hatta yanlış hatırlamıyorsam. Cok sonra uyduda bi brt kanalina rastladım kıbrıs kanalı olmuştu galiba. Ya da sadece adı aynı olan baska bi kanaldır o bilemiyorum


  • klar  (13.03.17 04:37:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.